La Setmana Santa, sense descans | FC Martinenc
skip to Main Content

L’esport no para ni per Setmana Santa. Cert és que hi va haver una aturada de les competicions de lliga de tots els esports, però tot i això, molts dels equips de la nostra entitat van seguir en marxa per vacances participant en diversos tornejos repartits per tota la geografia catalana. Aquí us deixem un petit resum dels equips de futbol i bàsquet que van participar en tornejos aquesta Setmana Santa.

En futbol, un any més, el torneig Mare Nostrum Cup de Salou va acollir un bon grapat de conjunts del Guinardó. L’Infantil E en futbol 11, i l’Aleví A, B i C i el Benjamí A van passar tres dies magnífics de convivència i gaudint d’un torneig amb equips arribats de tot el món. En l’apartat esportiu, els infantils no van poder passar de la fase de grups després de caure en l’últim i darrer partit contra el North Tipperary irlandès, finalment subcampions del torneig, mentre que els tres alevins, després d’una primera fase immaculada, van caure en els vuitens de final. El Benjamí A, en canvi, va anar un pas més enllà, però als quarts va quedar eliminat als penals contra la Bordeta de Lleida. L’Aleví I, per la seva banda, no es va moure de Barcelona però va participar a la Barcelona Premier Cup on va patir la desgràcia d’enfrontar-se a una fase de grups amb rivals molt forts.

En la mateixa Mare Nostrum Cup, però en aquest cas amb una pilota de bàsquet i dues cistelles pel mig, també hi va estar, a principis de setmana, el Júnior C del Martinenc, 4t classificat del torneig. Però això sí, el gran triomfador de la Setmana Santa va ser el Júnior A Femení, campió del torneig organitzat pel CB Blanes.

Per últim, a Coma-Ruga hi van anar l’Infantil Femení (3r classificat), el Cadet B Femení (3r classificat), el Cadet A Masculí (7è classificat) de diumenge a dijous, mentre que després va ser l’hora dels Júniors, l’A Masculí i el B Femení, que van ser 4t i 6è, respectivament.

Som Martinenc!


Back To Top