La festa del Juvenil A acaba en empat | FC Martinenc
skip to Main Content
JUVENIL A 0 - 0 DAMM

Partit intranscendent el que van disputar el Martinenc i la Damm al Guinardó, o el que és el mateix, l’equip que ascendeix a Nacional i el campió de lliga. I és que amb els deures fets, tots dos equips es van donar una homenatge –passadís mutu abans de començar el partit–, tot i que el partit en sí va tenir ben poca història.

De fet, el Martinenc va tenir un parell de bones oportunitats a peus de Geru a l’inici del matx, però a partir d’aquí l’enfrontament es va anar diluint amb cap dels dos equips apropant-se a l’àrea rival. Així, amb molt de respecte i poques ganes de fer-se mal, els minuts van anar passant sense que abans del descans passés res més de destacable.

A la represa sí que el conjunt cerveser va intentar donar-li una marxa més al partit, però l’activitat a prop de les àrees va ser la mateixa: nul·la. I així el partit va anar morint amb el mateix resultat amb el qual havia començat, convertint-se tots dos equips en els dos conjunts menys golejats de la categoria (25) a anys llum de la resta de rivals.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Sergi, Roc, Diego, Franc, Geru, Pau Granell, Adri Díaz, Aldo, Gabo, Àlex Garriga i Cristian; Santi, Geri, Uri Puigbó, Lucas, Suly, Cucu i Nacho.

GOLS: cap.

Back To Top