Juvenil B: especialistes en ascensos | FC Martinenc
skip to Main Content

No entrava en els objectius al tractar-se un equip format exclusivament per jugadors de primer any, però el Juvenil B ha fet una temporada perfecta sense perdre, de moment, cap partit. I així, després de 27 jornades invicte i de la derrota del Barcino, el seu principal perseguidor, el Martinenc es va convertir en campió de lliga. Un campionat que dona l’ascens a Primera Divisió a una plantilla que en el seu gruix ja va aconseguir l’ascens l’any passat en categoria Cadet.

Era qüestió de setmanes, però després de vèncer amb contundència al camp del Young Talent (0-11), als nois de Xavi Giral només els hi faltaven tres punts per proclamar-se campions. I la gesta va arribar en forma de derrota del Barcino el dia següent, una ensopegada que ja ha permès al Juvenil B celebrar l’èxit ja aquesta setmana.

Que la lliga s’hagi guanyat sense jugar, però, no pot desprestigiar un campionat gairebé perfecte. 23 victòries i 4 empats, amb 114 gols a favor i només 14 en contra en 27 jornades i mostrant-se molt segur en els partits decisius.

Enhorabona als campions! Ivan, Pol, Eric, Quim, Carlos Duran, Benito, Pol Gispert, Marc Gispert, Isaac, Carlos Delgado, Guille, Franco, Jero, Aleix, Àlex Ramon, David Duaigües, Joel, Vayà, Àlex Burgués, Andreu i Nacho. I als tècnics Xavi Giral, Alejandro López i Frank Mozsik.

Som Martinenc!

Back To Top