Els quatre cadets, en una situació immillorable | FC Martinenc
skip to Main Content

Dins el bon estat de salut que viu el futbol formatiu del club, l’etapa cadet és la que, de llarg, en millor situació es troba. Just a l’equador de la temporada i abans de començar la segona volta el cap de setmana que ve, els quatre equips cadet es troben en una posició excel·lent per lluitar per pujar de categoria. El Cadet A és líder de primera, així com el C ho és de segona divisió, mentre que els Cadet B i D es troben entre els millors segons classificats de la categoria.

La temporada és llarga i encara queda la meitat del campionat per jugar-se, però la situació es immillorable. Si l’any passat tots els equips cadet jugaven en la darrera categoria, el futur proper sembla molt més il·lusionant. El Cadet A, per exemple, li espera una segona volta apassionant amb l’objectiu d’aconseguir l’ascens a preferent, una categoria que faria patxoca. I per sota, els altres tres cadets intentaran imitar la gesta.

Qui ho té millor és el C, líder des de fa un parell de setmana quan va aprofitar l’ensopegada del Turó de la Peira, fins aleshores primer classificat. I el B i el D, de primer any, són segons, però, amb moltes opcions encara. El B, que suma 106 gols a favor (7,6 de mitjana per partit), es troba a cinc punts d’una intractable Grama, però entre els nou millors segons de la categoria, una posició que, a hores d’ara, donaria l’ascens de categoria. El D, en canvi, que s’ha situat en la lluita per la lliga en els darrers dos partits –victòria contra el líder i el tercer–, no es troba entre els nou millors segons de tots els grups, però depèn d’ell mateix per guanyar la lliga.

Ens espera una segona volta il·lusionant, però fins el moment només en queda que felicitar als jugadors i al cos tècnic d’aquest quatre magnífics equips.

Som Martinenc!


Back To Top