El Prebenjamí A, el primer campió | FC Martinenc
skip to Main Content
HORTA 1 - 3 PREBENJAMÍ A

El Prebenjamí A va posar la cirereta a una temporada espectacular proclamant-se campió de lliga després de vèncer el seu màxim perseguidor, l’Horta, en l’antepenúltim partit de lliga. Els nois de David Català culminaven així un gran any en el qual l’equip ha progressat molt i s’ha mostrat molt unit.

I això que aquest partit va començar d’allò més malament pel Martinenc que, tot i servir de centre, va veure com el seu rival li robava la pilota i inaugurava el marcador abans de complir-se un minut de joc. Però tan boig va començar l’enfrontament que en el servei inicial va començar una nova jugada de gol: en aquesta ocasió en favor del conjunt vermell que va aconseguir fer l’empat per mitjà de Blas.

Després d’aquest inici frenètic el partit no es va calmar en absolut i es va convertir en un constant anar i venir d’àrea a àrea. I és que tan Horta com Martinenc van deixar clar perquè son els dos primers classificacats de la lliga, oferint un partit vibrant i ple d’alternatives que hauria pogut decantar-se cap a qualssevol dels dos costats. De fet, després del descans, van ser els hortencs qui més ocasions van gaudir per desfer la igualada, tot i que el conjunt vermell va resistir bé i va saber esperar el seu moment. I ja en el darrer quart, Jan va fer l’1-2 amb un xut col·locat (32′) i Leo va desfermar l’eufòria tot just uns minuts després per acabar lligant tres punts que converteixen el Prebenjamí A en el primer equip del club en proclamar-se campió de lliga aquest any.

Enhorabona als campions: Leo, Jan, Nico, Thiago, Saba, Mateo, Liam, Blas, Dani i Iñigo. I al cos tècnic format pel David Català i Franc Viudez.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Saba, Dani, Iñigo, Blas, Nico, Mateo i Jan; Thiago, Liam i Leo.

GOLS: 1-0 (1′) Horta. 1-1 (2′) Blas. 1-2 (32′) Jan. 1-3 (36′) Leo.

Back To Top