El Juvenil-Cadet B, un equip en constant progressió | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’unes temporades un pèl descoratjadores i en les quals les jugadores havien perdut la il·lusió, el Juvenil-Cadet B ha aconseguit canviar el rumb en aquest darrer curs i ha tancat una temporada que ha anat de menys a més, coronada amb una excel·lent actuació en el Torneig Complementari.

Sota la batuta de Soraya Chaoui, l’equip ha aconseguit, primer de tot, canviar la dinàmica del grup, i a base de petits passos i de millorar sessió rere sessió i partit rere partit, els resultats han acabat arribant.

Si bé en lliga la derrota va ser habitual al llarg del curs, la millora en el joc va ser evident a mesura que anava avançant la temporada. Fins que en la penúltima jornada de campionat va arribar al premi a tota la feina feta: una victòria per la mínima contra el Barberà Andalucia (4-3) va ser la primera alegria d’un any que encara acabaria portant algunes altres bones noticies més.

Així, amb la lliga regular finalitzada, les noies de Soraya Chaoui van afrontar el Torneig Complementari amb ganes de seguir progressant. I la cosa no hauria pogut anar millor. Tot i que finalment no ha estat possible endur-se el Torneig –al Martinenc li ha quedat un partit pendent, però igualment no pot atrapar al Fontsanta-Fatjó per goal average–, la trajectòria de l’equip espectacular.

Si en lliga el Juvenil-Cadet B només havia aconseguit una victòria, en el Torneig Complementari els números són de cinc victòries i dues derrotes, unes xifres que mostren clarament el progrés de l’equip.

Des d’aquí, les animem a que segueixin treballant igual perquè, com bé ha quedat demostrat enguany, la feina ben fet al final obté recompensa.

Som Martinenc!

Back To Top