El Cadet A rasca un empat amb sabor a victòria | FC Martinenc
skip to Main Content
CADET A 0 - 0 ESPANYOL

Empat heroic del Cadet A, que va sumar un punt en la visita de l’Espanyol al Guinardó. Els nois de Pol Guardiola van fer un exercici de resistència encomiable, sobretot en la segona part quan els blanc-i-blaus van fer un pas endavant i més van dominar, i van aconseguir deixar la porteria a zero. Amb l’empat, el Martinenc es converteix en el primer equip que aconsegueix sumar contra l’Espanyol.

En els primers minuts, els del Guinardó van sortir ambiciosos anant a buscar el seu rival a camp contrari i la pressió va sorgir efecte en uns primers deu bons minuts del Cadet A. De fet, en un parell de contracops per banda, el Martinenc va aconseguir acostar-se amb perill a la porteria rival, tot i que sense arribar a finalitzar. A poc a poc, però, l’Espanyol es va començar a desfer de la pressió i va aconseguir traslladar el joc a camp contrari amb un Martinenc que es va limitar, aleshores, a defensar ben organitzat al darrere. Amb tot, però, el porter Sheyem gairebé no va haver d’intervenir. Només un xut des de la frontal que va blocar sense problemes, mentre que els locals van tenir la seva millor ocasió en un servei de cantonada que Marco va rematar fora.

A la represa, la tònica del partit va seguir similar, tot i que el domini perico es va accentuar. Els blanc-i-blaus circulaven i circulaven buscant de desorganitzar la defensa rival, mentre que els del Guinardó resistien aculats al darrere. Però el cert és que, com en el primer temps, els porters de tots dos equips no van haver gairebé ni d’intervenir. L’Espanyol va tenir la millor amb un remat que va marxar fregant el pal a les acaballes, mentre que els vermells van tenir la seva en un parell de contracops: en el primer, Pol Hermosilla va xutar desviat, i més tard, Shanan no va arribar pels pels a la passada de la mort del mateix Pol en una gran jugada de Cucu. Amb tot, el marcador no es va moure i el Cadet A va sumar un punt que el consolida en la zona mitjana de la taula.

El partit, a més d’un bon grapat d’espectadors, va comptar amb la presència a les graderies de la regidora del districte d’Horta-Guinardó Rosa Alarcón, que assistia al duel acompanyada dels consellers Marc Guallar i Núria Carmona.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Sheyem, Lluc, Èric Gaspa, Cucu, Pol Hermosilla, Miñarro, Miquel, Adri Almasqué, Marco, Marcel i Jan; Uri Felicó, Mauro, Shanan, Agus, Nico i Arnau.

GOLS: cap.

Back To Top