El Cadet A i l'Aleví B viuen l'experiència del MIC | FC Martinenc
skip to Main Content

El Cadet A i l’Aleví B tardaran molt de temps en oblidar aquesta Setmana Santa. Els dos equips del futbol formatiu vermell van participar en el prestigiós torneig MIC i en van sortir amb unes vivències úniques: a banda de viure uns dies de futbol i companyerisme molt intensos, els nois del Martinenc es van veure les cares amb equip de la talla del Manchester United, el PSV Eindhoven i el València. Per altra banda, el Cadet B, l’Infantil D i el Benjamí A van participar en el Mare Nostrum de Salou, mentre que el Prebenjamí D i l’Infantil F i l’Aleví I també van tenir partits durant les vacances.

Participar en el MIC, a la Costa Brava, un torneig en el que hi han jugat actuals estrelles del futbol mundial, és una experiència única que cal gaudir-la com a tal. I així ho van fer els dos equips del nostre club que hi van participar. El Cadet A va quedar eliminat en els setzens de final contra el Figueres, però en el camí va viure un enfrontament inolvidable contra uns altres diables vermells, en aquest cas els de Manchester. Per la seva banda, l’Aleví B sí que va tenir la fortuna de superar una ronda més i arribar als quarts de final, però allà va topar amb el València. En un partit televisat per Bein Sports, els nois de Víctor Rodríguez van resistir durant el primer temps i van deixar una molt bona impressió davant el conjunt xe.

Uns quants kilòmetres de costa més avall, a Salou, el Cadet B, l’Infantil D i el Benjamí A també van tenir sort dispar en els seus concursos. Els dos equips de futbol 11 es van quedar a les portes de passar de la fase de grups –l’Infantil D va veure com el fort vent li jugava una mala passada en l’últim partit, en què necessitava la victòria per classificar-se–, mentre que el Benjamí A va arribar fins als quarts de final, on va caure eliminat pel Nàstic Manresa.

Per últim, l’Aleví I va jugar una sèrie de partits molt complerts, però va caure en la semifinal i va perdre el partit pel 3r i 4t lloc en el torneig de Ponent, a Granollers, mentre que l’Infantil F i el Prebenjamí D no van tenir gaire sort i no van poder passar de la fase de grups en els seus respectius tornejos.

Els resultats
Manchester United 4-0 Cadet A
Cadet A 5-0 Trendsetter Hawks
Cadet A 13-0 Stryx Sports
Figueres 1-0 Cadet A (setzens de final)

Palafrugell 0-5 Aleví B
Aleví B 2-3 PSV Eindhoven
Leassi Fukuoka 3-9 Aleví B
RAFE 2-6 Aleví B (setzens de final)
València 4-0 Aleví B (quarts de final)

Cadet B 1-1 Tecnifutbol
Ards Academy 2-1 Cadet B
Amigó 1-2 Cadet B
Cadet B 1-0 At. Segre (fase de consolació)

Sallent 2-2 Infantil D
San Prudencio 0-6 Infantil D
Petershill 0-0 Infantil D
North Tipperary 4-0 Infantil D (fase de consolació)

Benjamí A 2-1 Montcada
Rondos 0-4 Benjamí A
Baix Segrià 2-2 Benjamí A
Nàstic Manresa 3-2 Benjamí A (quarts de final)

Infantil F 1-4 Vista Alegre
Infantil F 1-2 Montcada

Ponent F 1-1 Aleví I
Ponent C 0-5 Aleví I
Aleví I 0-0 Júpiter
Aleví I 0-0 Malgrat (2-1 als penals) (quarts de final)
Ponent D 2-1 Aleví I (semifinals)
Ponent C 1-1 (3-2 als penals) (3r i 4t lloc)

Prebenjamí D 0-6 Cornellà
Prebenjamí D 0-3 Escola Marc Bartra
Prebenjamí D 0-1 Calafell

Som Martinenc!


Back To Top