El Benjamí F, el primer campió | FC Martinenc
skip to Main Content
HOSPITALET AT. 2 - 7 BENJAMÍ F

El Benjamí F es va convertir en el primer campió del Martinenc el curs 2020/ 21 a una jornada del final després de firmar una temporada perfecta. Els nois de Dani Arias, que han sumat dotze victòries en dotze partit, van vèncer l’Hospitalet Atlètic i van poder celebrar el títol després de l’ensopegada del Sant Gabriel, màxim perseguidor dels del Guinardó i a qui s’havien d’afrontar en la darrera jornada.

Tot es va precipitar amb l’empat del Sant Gabriel, però el dia anterior el Benjamí F ja havia fet la feina en un duel que van encarrilar ben aviat gràcies a una intensa pressió que va permetre el Martinenc avançar-se 0-3 en els primers minuts. Els de l’Hospitalet, un equip amb bon tracte per la pilota, va aconseguir retallar distàncies al segon quart, però res va fer perillar l’avantatge visitant perquè Cristian va fer el quart al 27′.

Al descans, el partit hi va arribar 2-4, però a la represa, Marc, amb un hat-trick es va encarregar de lligar el triomf, que deixava el Benjamí F a un pas del títol.

I aquest pas definitiu no es va donar en la darrera jornada, sinó el dia següent quan el Sant Gabriel no va passar de l’empat contra l’Alzamora i va donar matemàticament la lliga als del Guinardó.

Enhorabona als campions! Adrià, Dídac, Àlex, Sebastián, Èric, Marc, Arón, Gebran, Josep, Leo i Cristian; i als entrenadors Dani Arias i Dafne Aragonès.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Èric, Josep, Leo, Marc, Àlex, Adrià i Dídac; Cristian, Gebran, Arón i Sebastián.

GOLS: 0-1 (5′) Adrià. 0-2 (6′) Adrià. 0-3 (7′) Leo. 1-3 (17′) Hospitalet At. 1-4 (27′) Cristian. 2-4 (30′) Hospitalet At. 2-5 (31′) Marc. 2-6 (38′) Marc. 2-7 (45′) Marc.

Back To Top