David Biescas renova al capdavant del Juvenil A Masculí | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Futbol Club Martinenc fa oficial la renovació de l’entrenador del Juvenil A Masculí, David Biescas, per a la nova temporada 2022/2023. Així, el tècnic de l’històric ascens a categoria nacional seguirà comandant la nau del primer equip formatiu de l’entitat.

David Biescas (Barcelona, 1989) complirà la seva tercera temporada al capdavant del Juvenil A. Després d’una trajectòria que l’havia dut a entrenar a totes les categories del club –començant per l’Escoleta–, Biescas agafava les regnes de l’equip a l’inici del curs 2020/21, la primera post-pandèmia, amb uns resultats notables: va estar gairebé fins la darrera jornada amb opcions d’ascens. L’any següent, aquest darrer, però, encara seria millor: amb un equip que es va destacar des de l’inici com un conjunt molt sòlid i difícil de derrotar, finalment es va acabar aconseguint l’ascens a Lliga Nacional en una jornada històrica al Nou Sardenya.

Cos tècnic del Juvenil A celebrant l’ascens al Nou Sardenya | Dani Falcon – FCM

Una vida al Club
Per a Biescas, l’ascens, que permetrà al club enfrontar-se cara a cara contra els millors planters del país, va ser la culminació d’una trajectòria íntegrament lligada al Guinardó. I és que als seus 33 anys, el tècnic complirà la seva 19a temporada com a entrenador de l’entitat –la 21a si es té en compte la seva arribada al Club com a jugador–. “Segueixo amb la mateixa il·lusió del primer dia d’intentar fer créixer aquest club. I ara que ja estem treballant de cara la temporada que ve comencem a tenir conciència de la barbaritat que vam aconseguir amb l’ascens a Nacional”, explica el tècnic, que manté l’equip de treball en el cos tècnic: Oriol Burata (segon entrenador), Rubén Penella (auxiliar), l’ara jugador del primer equip Max Espígol (preparador físic) i la incorporació de Marc Borràs (analista).

Horitzó: Lliga Nacional Juvenil 2022/2023 | Dani Falcon – FCM

Ambició i compromís
“Com ja vam fer la temporada passada un cop ens vam situar en posicions d’ascens, afrontarem els reptes que ens vinguin a través de la il·lusió i no pas de la pressió. Sabem que serà una temporada molt exigent per la qualitat dels rivals, però tenim la il·lusió de fer-nos un lloc entre els principals clubs de Catalunya”
, afegia David Biescas: “La inexperiència en la categoria no ens la treurà ningú, però a dedicació, motivació i cohesió dins el grup no ens poden guanyar”. Per això, tot i els retocs lògics després d’un canvi de categoria, el cos tècnic ha volgut seguir confiant amb el bloc de la casa, amb set renovacions i dues promocions de jugadors del Juvenil B. Entre els futbolistes que segueixen, destaca el nom d’Àlex Garriga, al Club des de l’Escoleta i que complirà una temporada més al Guinardó.

#SomMartinenc


Back To Top