David Biescas, l'aposta de la casa per al Juvenil A | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc anuncia que David Biescas es farà càrrec del Juvenil A masculí la pròxima temporada. D’aquesta manera, el club aposta per a un tècnic criat i format a la casa i que complirà la seva 17a temporada com a entrenador de l’entitat per dirigir el primer equip en la piràmide de formació.

En el darrer curs, el tècnic va dirigir el Cadet A en una temporada (interrompuda amb la cancel·lació de les competicions) que estava sent notable amb dos terços de la lliga ja completats: el conjunt vermell es va moure al llarg de tot el curs per la zona mitjana-alta de la taula en el grup 4 de Preferent, una categoria en què l’equip s’ha consolidat aquests darrers cursos.

“Es fa complicat marcar-se objectius abans d’iniciar una temporada amb tantes incerteses com la que ens espera, però el que hem d’intentar és ser el màxim ambiciosos possible”, diu el tècnic David Biescas, que comptarà amb una plantilla majoritàriament integrada per futbolistes formats a la casa: “Més enllà de la competició, un dels principals objectius del cos tècnics és que el màxim número de jugadors puguin tenir encaix en els equips sèniors de l’entitat en un futur”, afegeix.

David Biescas, en la seva etapa d’entrenador de l’Infantil A el curs 2015/16

ADN 100% Martinenc
El pas al Juvenil A és un salt natural per a un entrenador que al llarg dels seus 17 anys com a entrenador de la casa ha passat per totes les categories de l’entitat començant per l’Escoleta fins arribar, enguany, al Juvenil A.

Però la trajectòria de David Biescas al municipal del Guinardó es remunta encara uns anys abans del seu inici a les banquetes. L’ara entrenador del juvenil va entrar al club en edat infantil i va vestir la samarreta vermella fins formar part del Filial durant sis temporades. Serà, aquest, doncs, el 19è any consecutiu en que Biescas forma part del Martinenc ja sigui com a jugador, entrenador o coordinador.

El tècnic, que compaginarà la seva faceta al Juvenil A amb la coordinació dels equips de futbol 7, comptarà en el seu staff amb Oriol Burata, de segon, i amb Àlex Fernández, de preparador físic.

Un cop comunicat el cos tècnic que dirigirà el màxim equip formatiu i perfilada ja la seva plantilla, ara només resta per conèixer quins seran els rivals amb els quals s’enfrontarà el conjunt vermell a la categoria Preferent Juvenil i les dates d’inici de la competició.

A tots ells, entrenadors i jugadors, els desitgem molta sort i molts encerts.

#SomMartinenc


Back To Top