Confirmat l'ascens de l'Infantil C com a millor segon | FC Martinenc
skip to Main Content

No va poder ser com a campions de lliga, però finalment l’Infantil C ha aconseguit completar el seu gran objectiu del curs amb l’ascens a Primera Divisió. Ha calgut esperar la confirmació oficial que no s’ha produït fins aquesta setmana, però d’aquesta manera, els nois d’Alejandro Cubaró posen la cirereta del pastís a una temporada en què van mostrar una gran superioritat respecte la majoria de rivals.

Amb números d’equip campió, l’Infantil C no va poder fer-se amb el títol per culpa de dues ensopegades davant la Unificació Bellvitge, l’equip que finalment va acabar en primera posició i que va firmar també un curs excel·lent. L’1-0 de la primera volta i l’1-1 en el duel disputat al Guinardó van ser els dos únics partits en què els de vermell no van sumar la victòria, però van ser definitius per quedar-se sense el campionat. Però tot i no haver pogut aconseguir el títol, la temporada de l’Infantil C va ser igualment espectacular com bé demostren els seus números –26 victòries en 28 jornades, 273 gols a favor i només 18 en contra– i la superioritat respecte la resta de rivals –sense anar més lluny, davant la Trinitat, tercer classificat, els del Guinardó van vèncer per 8-5 i 1-7–.

D’aquesta manera, confirmat ara l’ascens de categoria de l’Infantil C com un dels millors segons de tots els grups de la província de Barcelona, el club tornarà a tenir el curs que ve dos equips Infantils a Primera Divisió.

Enhorabona als jugadors: Martí, Sergi, Òscar, Marc Blanco, Dani Ligero, Mallén, Yerai, Nil, Luis Zuferri, Marco, Aleix, Jan Piñol, Carlos, Àlex Muixí, Jordán, Isak, Àlez Zanni, Pablo, Èric Martrat i Noam, i als entrenadors Alejandro Cubaró, Pau Belloc i Júlia López.

Som Martinenc!


Back To Top