Bona arrencada d'any per a l'Infantil B Femení, que supera el Barcino B | FC Martinenc
skip to Main Content
INFANTIL B FEMENÍ 4 - 1 BARCINO B

Les jugadores de l’Infantil B han començat l’any de la millor manera possible: amb una victòria ben treballada i merescuda.
Al primer quart, l’equip ha sortit amb un ritme alt i molt concentrat i les ocasions no han trigat en arribar. L’equip ha sabut llegir molt bé el partit i no ha deixat de buscar la profunditat per la banda de Bruna. Els primers diset minuts, han estat de domini ofensiu, però sense gol. De fet, el Barcino ha estat el primer en avançar-se al marcador, en una contra molt ràpida en què ha trobat descol·locada al defensa vermella.

El segon quart, doncs, s’ha iniciat amb desavantatge al marcador. Aixií i tot, l’equip ha seguit dominant, però amb el rival molt més tancat en defensa. Ha costat combinar, sobretot trobar la profunditat que ens havia donat ritme a la primera part. Finalment, el gol de l’empat ha arribat amb un potent xut de falta de Bruna Roselló. El tercer quart, el de la desesperació, les locals han continuat dominant i proposant joc, però la defensa del Barcino s’ha mostrat implacable. Sense ocasions clares, tret de dos córners aïllats. En canvi, les visitants, sí que han aconseguit generar perill en diverses contres.

L’últim quart ha resultat el més físic de tots. En aquest aspecte s’ha notat la superioritat del Martinenc, que ha estat capaç de solucionar el partit aprofitant la velocitat per banda. Dela ha avançat a les vermelles al marcador després d’un jugada de combinació. I posteriorment, tant Bruna com Dela han repetit i ficat el seu segon gol individual, servint el definitiu 4-1. Felicitats, noies!

#SomMartinenc


Back To Top