Un gran triomf permet al filial sortir del descens | FC Martinenc
skip to Main Content

Hi ha dies en què tot surt bé i el dissabte va ser el dia del filial. L’equip de Guillem Garcia i Albert Massa necessitava una victòria així que donés confiança a l’equip i aquesta va arribar després d’un partit molt seriós en què l’equip es va mostrar molt encertat en les àrees, el gran handicap que l’havia condemnat en gran part dels partits.

El partit no hauria pogut començar millor per als interessos del filial, que en la primera falta lateral que va tenir, Marc Delgado va posar la pilota al cap de Collins que, pràcticament sol, va marcar el 0-1 (4′). El gol va permetre al Martinenc jugar més tranquil i assentar-se molt bé sobre el terreny de joc. L’equip va cedir totalment la possessió de la pilota per intentar fer mal al contracop.

I la tàctica va funcionar a la perfecció. Tot i que l’Apa Poble Sec dominava l’esfèrica i rondava l’àrea, el porter Ivan era gairebé un espectador més, mentre que a l’altra porteria, sempre que el Martinenc hi arribava ho feia amb perill. En cada recuperació, Omar, David i Gerard molt mal, i el primer va gaudir de l’ocasió més clara, en una rematada que va sortir fregant el pal.

A la represa, els locals van sortir amb una marxa més i en els primers minuts van acular els del Guinardó a la seva pròpia àrea. Tot i això, a pesar que la sensació de perill era constant, les arribades no es van acabar de transformar en cap rematada franca. A més, al minut 53 un jugador local va ser expulsat amb vermella directa i amb deu, l’Apa no va poder aguantar el ritme. Va seguir tenint la pilota, però el Martinenc va tornar a recuperar l’amenaça al contracop del primer temps. I finalment, en una gran jugada de Gerard, Pau Ximenis, pràcticament a porteria buida, va fer el gol de la tranquil·litat (75′). Amb 0-2, els visitants ja no van patir i van tancar el marcador amb una altra ràpida jugada: aquesta vegada va ser l’autor del segon, Pau Ximenis, qui va conduir la jugada per a què Ivan Moreno fer el 0-3 definitiu.

Som Martinenc!

Back To Top