Primer punt pel filial | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc B va sumar el primer punt de la temporada després de treure un empat del camp de la històrica UDA Gramenet. Els de Guillem Garcia es van avançar en el marcador, i tot i que els colomencs van aconseguir empatar a la segona part, l’equip va sabar resistir. Després de tres derrotes en l’inici de lliga, l’empat donarà confiança a un equip que, per joc, mereixeria tenir algun punt més en la classificació.

I això que el partit no va començar gaire bé per als interessos vermells, ja que la Gramenet va dominar durant el primer quart d’hora de joc, tenint alguna ocasió per obrir la llauna. Passat els primers 15 minuts, però, el Martinenc va aconseguir assentar-se sobre el terreny de joc i fer-se amb el domini de la pilota i del partit. Tot i això, la milor ocasió la van tornar a tenir els locals en un penal comès per Arnau Mantilla. El porter David, però, va aconseguir guanyar-li la partida al rival i va salvar els del Guinardó de l’1-0. I amb l’empat encara en el marcador i els vermells dominant, l’altre David, en aquest cas el davanter, es va erigir també com a protagonista: primer va veure com el porter evitava el gol en una clara oportunitat i, passada la mijta hora de joc, va obrir la llauna. Amb el 0-1, en el darrer quart d’hora del primer temps, el filial va seguir gaudint d’ocasions.

A la represa, els primers deu minuts van ser de descontrol general. Però a mesura que anaven passant els minuts, els colomencs, necessitats de fer el gol de l’empat, van fer-se amb el control i van gaudir de les millors ocasions. I així, tot i que David va estar molt encertat, al final va arribar l’empat: en una centrada lateral, el davanter José Alberto va controlar amb el pit i va enviar la pilota al fons de la xarxa (65′). Amb l’empat, els locals van seguir gaudint d’ocasions, tot i que el Martinenc també hi va poder dir la seva. Sobretot en dues grans ocasions de David Esneyder que van topar amb una excel·lent resposta del porter rival.

Amb tot, el marcador ja no es va moure, i tot i que el filial no va aconseguir la tan desitjada victòria, va aconseguir treure el zero del seu caseller per encarar amb més optimisme la propera jornada al camp del Vallvidrera Senglars. El partit també va servir per veure el debut del jugador del Juvenil B, Roger Badia.

Som Martinenc!

Back To Top