Luis Garcia seguirà a la banqueta del filial | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’una primera temporada complicada del filial a segona catalana, però amb final feliç, el FC Martinenc ha decidit donar continuïtat a l’entrenador que va aconseguir la permanència. Així, Luis Garcia, acompanyat del seu segon Juan Baro, seguiran com a tècnics del B.

Arribat a principis de febrer amb l’objectiu clar d’aconseguir la permanència, Garcia va aconseguir la fita en una darrera jornada vibrant gràcies a una victòria contra el Carmelo i l’ensopegada del Montcada. “Intentarem no patir tant com l’any passat; l’objectiu és intentar salvar la categoria com abans millor”, ha declarat el tècnic als mitjans oficials del club.

“L’altre gran objectiu és formar jugadors perquè a llarg termini el primer equip es pugui nodrir de jugadors de la casa”, ha afegit també Garcia, que espera mantenir el màxim jugadors possibles del bloc de l’any passat, a banda de reforçar-se amb els futbolistes del club que acaben la seva etapa de juvenil.

En total, dels quinze partits disputats amb el tècnic a la banqueta, l’equip va guanyar-ne set, amb tres empats i cinc derrotes. Ara, amb l’avantatge que comporta començar una temporada des de l’inici, Garcia i Baró intentaran seguir fent progressar el filial en el seu pas per segona catalana.

Back To Top