Les opcions de salvació del filial | FC Martinenc
skip to Main Content

Quan semblava que millor ho tenia el filial després d’una gran ratxa de resultats, les darreres quatre jornades sense aconseguir la victòria –un empat i tres derrotes– han tornat a situar l’equip de Luis Garcia en posicions de descens.

Situat en la 14a posició, el Martinenc B, es troba, en aquests moments en zona de descens perquè és el pitjor 14è dels tres grups de la província de Barcelona, dels quals baixen els dos pitjors. El millor d’aquests cinquens per la cua, però, tampoc tindria la permanència del tot assegurada per culpa dels descensos compensats.

L’equip, però, encara té opcions de salvar-se, tot i que no depèn d’ell mateix:

  • La primera opció clara és la de sumar un punt més que el Montcada, ara empatat a punts amb el filial a 34 punts, i no deixar-se atrapar pels seus perseguidors; La Llàntia i la Mataronesa. L’empat a punts no beneficia en cap cas als del Guinardó, que no tenen el goal average particular a favor amb ningú, ni sortirien beneficiats amb cap múltiple empat.
  • El Canyelles és, a banda del Montcada, l’únic equip a qui pot donar caça el filial. L’únic problema és que per aconseguir-ho, el Canyelles hauria de perdre els dos partits, a pesar que aquesta jornada s’enfronta al Tecnofutbol, cuer ja descendit i que només ha sumat tres victòries en tot el campionat.
  • El Lloreda i el Cirera, amb 40 punts, ja no estan a l’abast del filial. És cert que amb el Lloreda, el Martinenc B té el goal average particular a favor amb el Lloreda, però en el cas que el Montcada estigués implicat en un triple empat entre aquests tres equips, els del Guinardó en sortirien perjudicats.
  • L’última possibilitat que li queda al conjunt de Luis Garcia és que, tot i quedar 14è, superi als cinquens per la cua dels grups 3 i 4. Ara per ara, en el grup 3 el Fontsanta-Fatjó té 36 punts, i en el 4, el Caldes, 38. En el cas que això passés, la permanència tampoc estaria del tot assegurada.
La zona baixa i tots els equips implicats en la lluita

La zona baixa i tots els equips implicats en la lluita

Així, doncs, el filial aconseguirà la permanència si:

  • Suma un punt més que el Montcada i no es deixa agafar pels seus perseguidors, La Llàntia i la Mataronesa.
  • Tot i no poder sumar un punt més que el Montcada, el filial guanya els dos partits i el Canyelles els perdi tots dos.

El filial haurà d’esperar a conèixer els descensos compensats si:

  • Supera el Fontsanta-Fatjó (grup 3, 36 punts) i el Caldes (grup 4, 38) en la lluita per ser el millor 14è dels tres grups barcelonins.

Som Martinenc!


Back To Top