El Filial torna a sumar | FC Martinenc
skip to Main Content

Tercera setmana puntuant del Filial que sembla que a poc a poc li està agafant el to a la competició. Els de Juli Garcia van fer un partit molt seriós i van acabar enduent-se un punt davant un dels equips punters de la categoria, el Gornal. Isra, amb un doblet des del punt de penal, va tornar a ser decisiu de cara a porteria.

El partit va començar molt intens, amb un Martinenc B que va sortir amb millor peu i va dominar en els primers 25 minuts. Els del Guinardó es trobaven molt còmodes amb el control de la possessió i es van fer un fart d’entrar per la banda d’Eric Simó, un punyal per la dreta durant tot el partit. Tot i això, a davant hi havia un Gornal amb jugadors de molta qualitat com va quedar palès en la primera aproximació visitant: passada en llarg, falta d’entesa entre la defensa i el porter i la pilota que li cau al davanter rival Macanaz per fer el 0-1 (18′).

Per sort, el Filial va reaccionar ràpidament i en una jugada per banda dreta va provocar un penal que Isra va transformar en l’empat tres minuts després del gol visitant. A partir d’aquí, però, el partit es va espessir i, tot i que el Martinenc va seguir tenint la pilota, les ocasions van escassejar.

El duel va seguir un guió similar a la represa, però als deu minuts, el Gornal es va trobar amb un penal per mans que, de nou a través de Macanaz, no va desaprofitar. Tocava tornar a remar, però en aquesta ocasió els del Guinardó no van reaccionar tan ràpidament. I amb el pas dels minuts es van començar a desesperar. Els atacs ja no eren tan fluïds i amb el Gornal molt ben plantat al seu propi camp i demostrant la seva experiència, el Martinenc no aconseguia fer mal.

En els últims minuts, però, els locals van aconseguir obrir el camp i en una bona internada de Vayà, el lateral va provocar un penal que Isra acabaria convertint en el 2-2 definitiu.

Som Martinenc!

Back To Top