El Filial suma un punt en un camp complicat | FC Martinenc
skip to Main Content

Empat d’ofici del Martinenc B que surt així de la zona de descens. Els de Juli Garcia es van repartir els punts en un dels camps més complicats de la categoria per les seves reduïdes dimensions i contra un rival directe en la zona baixa de la taula, en un duel amb dues parts diferenciades: en la primera, el Filial va ser millor, però després del descans, el Turó de la Peira va tenir més el control.

La intensitat i la igualtat van ser la tònica dominant en un matx amb molta disputa i pilotes llargues. I en aquest context, als del Guinardó els hi va costar gairebé vint minuts situar-se sobre el terreny de joc. Entremig, en una pilota a l’esquena de la defensa, l’atacant local Inderpreet va aprofitar una falta d’entesa per inaugurar el marcador (14′). A poc a poc, però, el Filial es va anar despertant i quan va aconseguir fer-se amb el control del partit va generar un parell d’ocasions que van posar l’ai al cor al conjunt local. I en el 23′, Isra, que debutava amb la samarreta vermella, va culminar una bona jugada col·lectiva per empatar.

Van ser els millors moments de joc dels del Guinardó, que d’aleshores fins a la mitja part van tenir opcions per sentenciar el partit. Al 38′, Isra va tornar a perforar la porteria rival i el mateix davanter, uns minuts després, va tenir a les seves botes l’1-3 però la seva rematada va sorgir lleugerament desviada.

Amb la sensació que el Martinenc hauria pogut tancar el partit abans del descans, l’equip va rebre una forta patacada just començar el segon temps. Edu va aturar la primera rematada, però no va poder fer res amb el rebuig que va posar de nou l’empat en el marcador. El 2-2, a més, va fer força mal al conjunt visitant, que va veure com el Turó es feia lleugerament amb el control del partit. La pilota anava i venia d’una àrea a l’altra i, en aquest context, els locals se sentien més còmodes, motiu pel qual el Filial es va haver de conformar amb un punt que el permet sortir de la zona de descens.

Som Martinenc!

Back To Top