El Filial segueix creixent | FC Martinenc
skip to Main Content

Importantíssima segona victòria seguida del Filial, que s’allunya així una mica més de la zona vermella. Els de Juli Garcia van fer un partit molt seriós defensivament i van saber aprofitar una de les poques ocasions de gol que es van poder veure al llarg dels 90 minuts per endur-se els tres punts.

En un duel entre dos equips amb estils marcadament oposats, tots dos conjunts van aconseguir anul·lar-se durant tot el partit. El Martinenc es va fer ràpidament amb el control de la possessió, mentre que el Sitges ho intentava amb atacs més directes buscant l’esquena de la defensa rival, però realment les aproximacions van brillar per la seva absència. Espès i lent en la circulació, els del Guinardó es van veure incapaços de superar l’entramat defensiu local amb dues línies de 4 molt juntes i, així, els minuts van anar passant sense que passés res destacable.

A la represa, el guió del partit va ser força similar, tot i que els locals van començar a crear perill en alguna jugada a pilota aturada. El Martinenc, per la seva banda, va intentar posar-li una marxa més al partit, però sense gaire fortuna. Semblava ben clar que qui aconseguís perforar la porteria rival primer s’enduria el partit. I en l’intent a la desesperada per aconseguir-ho, els del Guinardó els hi van funcionar els canvis i dos jugadors que van entrar al camp en el segon temps van crear el gol del triomf. Cucu va posar una centrada molt precisa dins l’àrea petita i Uri Donadeu, de cap, va transformar la seva rematada en el 0-1 definitiu que permet a l’equip sumar tres punts vitals.

Som Martinenc!

Back To Top