El Filial mostra ofici i suma un punt | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc B va mostrar la seva versió més seriosa per sumar un empat al complicat camp del Poble Sec, un rival en plena lluita pel descens i que s’hi jugava molt més que els del Guinardó. El Filial va fer un partit incommensurable en defensa i s’hauria pogut endur el triomf en el tram final del partit, en què va dominar després que els locals es quedessin amb deu jugadors.

Les reduïdes dimensions del terreny de joc i la experiència del rival, que va tallar qualsevol intent de joc vermell a base de faltes, van dificultar que el Martinenc pogués tenir la pilota i gaudís fent-se amb el control del duel. De fet, van ser els locals qui van marcar el ritme del partit a través d’un futbol molt directe i una forta pressió que no va deixar respirar el Filial. Tot i això, els de Juli Garcia es van mostrar molt sobris en defensa i es van fer un fart de rebutjar pilotes llargues, sovint el taló d’Aquil·les de l’equip. Però el cert, és que Roy gairebé no va haver d’intervenir en tot el partit gràcies a la bona feina defensiva.

El partit va seguir amb una dinàmica molt semblant a la represa, si bé amb el pas dels minuts, els locals van notar el cansament i van deixar més espais per a què el Martinenc se sentís més còmode. Tot i això, les ocasions van seguir brillant per la seva absència, amb els del Guinardó molt concentrats en totes les disputes i les segones jugades però incapaços d’apropar-se a la porteria rival.

Però al minut 70, després d’una picabaralla, l’àrbitre va expulsar un futbolista local i amb superioritat numèria, el Martinenc va aconseguir fer un pas endavant i collar el seu rival. Va ser aleshores quan el Filial va gaudir de dues ocasions ben clares per emportar-se els tres punts, però l’encert no el va acompanyar i el partit va acabar amb un empat sense gols.

Som Martinenc!

Back To Top