El Filial Masculí inicia la lliga de Tercera Catalana | FC Martinenc
skip to Main Content

El Filial Masculí de futbol del Martinenc arrenca aquest diumenge al Guinardó (a les 12h) la lliga al grup 11 de la Tercera Catalana, en el nou projecte en què s’estrena el tècnic Oriol Gallego. El primer rival, el Sant Ignasi B.

El Filial Masculí s’estrena diumenge a casa | Marcos Castillo

La pretemporada
L’equip, que arrencava la pretemporada el 22 d’agost, ha disputat cinc partits amistosos, començant per aquest mateix cap de setmana. Són els següents:

28/08 FCM B 1-0 Esparreguera (Jorge Ochoa)
01/09 Vallirana 0-0 FCM B
03/09 FCM B 4-1 Atlanta-El Raval (Jorge Ochoa, Roger Rovira, Izan Pérez i Pau Giró)
08/09 Can Buxeres B 0-0 FCM B
10/09 Abrera 0-1 FCM B (Izan Pérez)

El balanç, de 3 victòries i 2 empats, amb 6 gols marcats i només 1 encaixat. Els golejadors: Jorge Ochoa (2), Izan Pérez (2), Roger Rovira i Pau Giró.

Cinc duels de pretemporada ha disputat el filial | Marcos Castillo

La plantilla
La plantilla del Filial Masculí mescla, lògicament, futbolistes que continuen al B un curs més, jugadors que promocionen del Juvenil A Masculí i reforços externs. Aquesta és la configuració de la plantilla a hores d’ara, pendent de possibles novetats en breu:

11 Continuïtats: Alejandro Lázaro, Roger Badia -lesionat de llarga durada-, Vinicius Bugarin, Alex Escámez, Izan Pérez, Victor González, Roger Rovira, Raül Marín -lesionat de llarga durada-, David Ruiz, Oriol Teruel i Tenjuo Kano

9 Fitxatges: Quim Nadal, Amadou Baldeh, Cristian Delgado, Pau Giró, Sergi Bescós, Rubén Solera, Roger Ametlla, Esteban Fernández i Jorge Ochoa

El tècnic Oriol Gallego inicia la seva primera temporada al Guinardó, i ja en vam anunciar l’arribada a principis de juliol.

Oriol Gallego, tècnic del Filial Masculí | FCM

Els capitans
Roger Rovira i Cristian Delgado exerciran de primers capitans en aquest inici de lliga, pendent de definir quins dos futbolistes més s’hi sumaran durant el curs com a quartet de propietaris del braçal.

Foto de família de finals d’agost | Marcos Castillo

El calendari
Com dèiem a l’inici, el Filial Masculí competirà aquest curs al grup 11 de la Tercera Catalana, amb equips de Barcelona i el Barcelonès Nord. La lliga arrenca aquest diumenge i es tancarà amb la jornada 30 el cap de setmana del 10 i 11 de juny de 2023. Podeu consultar el calendari complet del Martinenc B en aquest enllaç.

Que sigui una molt bona temporada, jugadors i cos tècnic, i a per totes en aquest nou projecte!

#SomMartinenc


Back To Top