El Filial inicia a rodar | FC Martinenc
skip to Main Content

A poc més de tres setmanes de començar la competició de Tercera Catalana, el Filial donarà el tret de sortida a la pretemporada aquest vespre. Ho farà amb nou cos tècnic, amb la plantilla renovada però amb la mateixa filosofia: un equip jove i amb jugadors majoritàriament sortits dels juvenils de l’entitat.

Ramon Roca, que els darrers dos cursos ha entrenat el Juvenil B –ascens fa dos anys inclòs–, agafarà les regnes de l’equip acompanyat d’un altre entrenador de la casa, Pol Guardiola, tècnic de la casa i que ja va formar part del cos tècnic del Filial en el tram final de la temporada 2017/18 salvant amb èxit la categoria. Alfonso Valero completarà el cos tècnic, que agafa el relleu de Juli Garcia, entrenador el curs passat i a qui des del club volem agrair la seva bona feina al capdavant de l’equip.

Ramon Roca (esquerra), Alfonso Valero (centre) i Pol Guardiola formaran el cos tècnic del Filial

L’aposta per gent de la casa a la banqueta queda reafirmada també en la plantilla, a la qual als sis jugadors que continuen de l’any passat s’hi afegeixen juvenils de la casa que faran enguany el salt a la categoria amateur i el retorn de dos futbolistes formats a la casa com Uri Angosto, Nacho i Èric Pi. “Som un equip molt jove amb tots els jugadors menors de 22 anys i tots els handicaps que això comporta, però tot i això volem ser ambiciosos: l’objectiu és intentar situar-nos en la primera meitat de la taula”, explica el tècnic Ramon Roca, que aquests primers dies de pretemporada acabarà de completar l’equip. Una plantilla que haurà de ser prou llarga amb vistes a possibles incorporacions de jugadors al primer equip; sense anar més lluny, en la primera part de la pretemporada, Èric Pi i Èric Simó han disputat minuts, i deixant una molt bona imatge, sota les ordres de Javi Gómez.

 

La plantilla

Continuen (6): Capa, Nil, Uri Donadeu, Èric Simó, Ignasi i Marc Delgado.

Pugen del juvenil (7): Roger Rovira, Vini, Pol Balbas, David, Òscar, Aleix i Roger Badia.

Altes (4): Uri Angosto, Èric Pi, Roger Garcia i Nacho.

Som Martinenc!


Back To Top