El Filial atura la Gramenet | FC Martinenc
skip to Main Content
MARTINENC B 0 - 0 GRAMENET

En la situació que es troba el Filial potser un empat és insuficient, però tenint en compte el rival, un 0-0 és un excel·lent resultat que ha d’ajudar a l’equip a seguir creixent. Davant la història Gramenet, l’equip més en forma del grup –8 victòries en els darrers 10 partits abans de visitar el Guinardó–, els nois de Guillem Garcia i Ramon Roca van fer un partit molt seriós i van aconseguir aturar el poder ofensiu del seu rival.

Amb el domini de la pilota pels colomencs, la primera part es va desenvolupar amb molt poques arribades a les àrees. El porter Ivan, que seria el gran protagonista de la segona meitat, va viure força tranquil i només va veure com l’inquietaven amb dues faltes llunyanes, mentre que el Martinenc va intentar amenaçar a pilota aturada, però sense gaire sort.

A la represa, però, la Grama va estirar les seves línies i els del Guinardó van haver de multiplicar els esforços en defensa. La sensació de perill era evident en el primer tram després del descans, però al final, Ivan només va haver d’intervenir en una ocasió. El partit, però, s’hauria pogut complicar a prop de l’equador de la segona meitat, quan els visitants van gaudir d’un penal que va tornar a topar amb una excel·lent aturada del porter vermell.

Passat l’ensurt, els canvis van donar un nou aire al Martinenc B que començar a aparèixer en camp contrari. Així, en una bona recuperació, Omar va veure com el porter evitava l’1-0, mentre que en la següent jugada, una bona cavalcada del mateix Omar va acabar amb una rematada, amb tot a favor, d’Ivan Moreno per sobre el travesser. Per contra, la Gramenet va tenir la seva oportunitat a la sortida d’un servei de cantonada, però entre Ivan i el travesser van evitar el gol. I al 92′, amb el partit ja gairebé acabat, Omar va reclamar un penal que hauria pogut servir al Martinenc B per aconseguir una victòria vital.

Tot i això, el punt és positiu tenint en compte el rival i perquè talla una ratxa de sis derrotes consecutives.

Som Martinenc!


FITXA TÈCNICA

MARTINENC: Ivan, Vayà (Alejandro, 66′), Ignasi, Marc Delgado, Pau Jiménez, Arnau, David, Caldentey (Ricardo, 88′), Gerard Monell (Omar, 66′), Collins (Ivan Moreno, 58′) i Pau Ximenis (Sergi Mateo, 75′).

Back To Top