El Filial, amb nou jugadors, perd la imbatibilitat | FC Martinenc
skip to Main Content

El Filial va perdre el primer partit de la temporada en un duel desgraciadament marcat per les agressions de dos jugadors rivals en una acció inacceptable al primer temps i que va haver d’afrontar, durant una hora, amb nou jugadors –contra deu–. I és que tot i rebre, però, el Martinenc B va ser qui va sortir més perjudicat per les decisions arbitrals i, tot i intentar-ho en el segon temps, no va poder remuntar el gol dels visitants abans del descans.

Amb una forta pressió, el Sant Genís va aconseguir ofegar el Martinenc en els primers minuts de l’enfrontament i el Filial ho va passar realment malament, superat per primera vegada en aquest inici de curs. Però el patiment va durar relativament poc i a partir del minut 15 el conjunt vermell va aconseguir despertar i fer un pas endavant. L’equip va començar a recuperar pilotes en zona perillosa i fruit d’això va arribar la primera ocasió clara: en un xut que se li va escapar al porter, Uri Donadeu va ser el més llest i va recollir la pilota morta però va ser obstaculitzat abans de poder rematar a porteria. Però quan millor estava el Martinenc va arribar la jugada que va canviar el partit.

Al minut 20, en una acció inadmissible en el mon de l’esport en què, sense la pilota en joc, dos jugadors visitants van repartir cops a tort i a dret, l’àrbitre va decidir, incomprensiblement, expulsar un futbolista de cada equip. I per si encara fora poc, amb els ànims calents, a la mitja hora de joc el Filial es va quedar amb nou jugadors quan Èric Pi va rebre la segona targeta groga per començar.

Amb nou jugadors contra deu, el Martinenc va veure com se li complicaven encara més les coses en el minut 37, quan el Sant Genís Penitents va anotar el 0-1 en la sortida d’un córner i, fins i tot, va reclamar un possible penal que hauria estat definitiu. Van ser minuts complicats per al conjunt del Guinardó, que va agrair l’arribada del descans.

I és que en la segona part, tot i la inferioritat numèrica i haver d’ocupar tots els espais amb dos jugadors menys, el Martinenc es va fer amb el control de la pilota i va anar a buscar sense complexos el gol de l’empat. Tot i això, tancat al darrere, els visitants es van defensar bé i, tot i el domini, el Filial gairebé no va aconseguir inquietar la porteria rival i va acabar sumant la primera derrota del curs.

#SomMartinenc

Back To Top