Deu finals per aconseguir la permanència | FC Martinenc
skip to Main Content

A tres punts de la salvació, que ara marca el Lloreda, el filial entra en les deu últimes jornades del campionat amb tot per decidir-se. Per començar, aquest cap de setmana es veurà les cares amb un Cirera que, tot i ocupar la desena posició, es troba també en la lluita per la permanència a tan sols quatre punts per sobre del filial vermell.

En plena línia ascendent després d’una excel·lent ratxa de resultats que l’han portat a sortir del pou, el Martinenc B es troba en el seu millor moment de la temporada. Després de sumar tres jornades sense perdre i només una derrota en els darrers sis partits, els del Guinardó tenen la salvació més a prop que mai en una lluita en la qual hi ha involucrats gairebé la meitat d’equips del grup.

La primera temporada del filial a segona catalana no ha estat gens fàcil. Ja diuen que el difícil no és pujar, sinó mantenir-se i en aquesta missió es troba el conjunt ara entrenat per Luís Garcia i Juan Baro. El començament va ser desastrós –cinc derrotes en les primeres cinc jornades, i nou jornades sense guanyar–, però poc a poc l’equip s’ha anat recuperant i trobant el to a la categoria.

Al 0-1 al camp del Baró de Viver li va seguir una altra victòria contra el Tecnofutbol i des d’aleshores ha anat sumat punts a poc a poc. Fins arribar en la situació actual en què l’equip es troba en plena línia ascendent per encarar el tram final del curs amb la il·lusionant missió de salvar la categoria.

El suport de l’afició segur que serà clau per donar una empenta més a un equip que de ben segur lluitarà fins el final.

Som Martinenc!

Les deu últimes jornades
Martinenc B – Cirera
Canyelles – Martinenc B
Martinenc B – Besós Barón de Viver
Tecnofutbol – Martinenc B
Martinenc B – Montcada
Mataronesa – Martinenc B
Martinenc B – La Llàntia
Fundació P. Hermes – Martinenc B
Martinenc B – Guineueta
Carmelo – Martinenc B


Back To Top