Victòria balsàmica del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Victòria balsàmica i necessària del Femení, que es va imposar de manera clara al camp de la Guineueta i posa així fi a una ratxa de dues jornades sense conèixer el triomf. No va ser el partit més complert de la temporada del conjunt de Raúl Giménez, però amb l’equip necessitat de sumar els tres punts, el resultat va ser immillorable.

Amb un ritme de partit lent i un joc excessivament interromput, al Martinenc li va costar Déu i ajuda entrar en el duel. Les ocasions van brillar per la seva absència, però encara sort que quan van arribar a la porteria rival, les del Guinardó es van mostrar d’allò més encertades. I així, passada la mitja hora de joc, en una de les primeres ocasions de les visitants, una internada per banda de Rachelle va acabar amb el 0-1 de la mateixa jugadora. Un avantatge que ràpidament va aconseguir ampliar el Martinenc; dos minuts després del primer gol, Olga va tornar a enviar la pilota al fons de la xarxa deixant l’equip en una excel·lent situació de cara a la segona meitat.

Amb el 0-2, el Martinenc encara es va relaxar més i el partit va entrar en una dinàmica avorrida, amb el joc desenvolupant-se majoritàriament al centre del camp. A més, l’excessiva duresa local impossibilitava que es veiés certa continuïtat en el partit, un fet que va dificultar que les coses canviessin. Però amb avantatge en el marcador, les del Guinardó ja se sentien prou còmodes i, més encara, quan en el 87′, en una jugada desafortunada de la defensa local, el partit va quedar vist per a sentència i el Martinenc va sumar tres punts importants per recuperar la moral i per retallar distàncies amb els primers classificats.

Som Martinenc!

Back To Top