Sandra Vilanova i Marta Cubí segueixen al capdavant de l’Amateur Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Les entrenadores, que van agafar l’equip a mitja temporada, van situar a l’Amateur Femení en quarta posició de la Primera Divisió femenina, i ara podran donar continuitat al projecte per a la temporada 2016-17.

El FC Martinenc anuncia oficialment que Sandra Vilanova i Marta Cubí segueixen al capdavant del Femení, després de completar una molt bona temporada al grup 2 de la Primera Divisió, en quarta posició (16 victòries, 6 empats i 8 derrotes).

Les dues entrenadores, amb gran experiència a l’elit del futbol femení, són un referent per a les jugadores i podran agafar les regnes de l’equip desde l’inici i implantar la seva filosofia.

“Va sortir l’oportunitat d’agafar l’equip a meitat de temporada, i vam creure en el projecte perquè creiem que el club té molt potencial. Mantindrem el bloc per aquesta propera temporada i el balanç fins ara és molt positiu”, ha declarat la primera entrenadora Sandra Vilanova.

L’entrenadora ha destacat per sobre de tot exigir el màxim compromís a les jugadores per tal de, més enllà de la categoria, ser serioses i professionals per poder aspirar a  millorar els resultats aconseguits fins al moment.


Back To Top