Roser Ventura, reforç per al Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest dimarts el setè fitxatge per a la plantilla del primer equip Femení, que competirà aquest proper curs a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara, per tercera temporada consecutiva. Es tracta de l’arribada de la pivot Roser Ventura, de 36 anys, que arriba procedent del Mirasol-Baco.

Roser Ventura (Barcelona, 10 de juliol de 1986) va començar a jugar a futbol al Barberà, amb 5 anys, en equips mixtos. Amb 9 anys va arribar al futbol formatiu del CE Sabadell, on va passar per totes les categories del futbol base, fins als 17 anys. Llavors signava pel Cerdanyola, on jugava una temporada. Aparcava llavors la carrera futbolística per centrar-se en els estudis, fins que fa cinc anys reprenia la seva trajectòria al Mirasol-Baco, de Primera Catalana. Aquest darrer curs ha disputat 22 partits i ha marcat 5 gols amb les santcugatenques.

Amb aquest setè fitxatge anunciat i les 13 renovacions publicades, la plantilla del Femení del Martinenc per al curs 2022/2023 compta ara mateix amb 20 jugadores:

Porteres: Luisa Ródenas i Erica Ruiz
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Maria Riera, Martina Rabassa, Mireia Pérez i Iris Amorós
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Laura Jiménez Rot, Juliana Restrepo, Paula Bolta i Roser Ventura
Davanteres: Júlia López, Carla Lara i Ester Ruiz

#SomMartinenc


Back To Top