Renovacions al primer equip femení per al curs 2022/2023 | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc comunica aquí les renovacions al primer equip femení per a la temporada 2022/2023, en què l’equip competirà, per tercer curs consecutiu, a la Preferent Femenina.

Anirem actualitzant el llistat un cop es vagin coneguent noves renovacions.

Iris Amorós (València, 1990) iniciarà la seva tercera temporada al Martinenc. Amb experiència a la Superlliga, que va disputar amb el Levante fa una dècada, la defensa valenciana arribava al Club per viure l’estrena a Preferent i hi continuarà un curs més, un cop recuperada de la lesió. Amorós ha disputat fins ara 34 partits oficials amb les vermelles.

Jessica Diéguez (Barcelona, 1990) és la jugadora de la plantilla amb més partits oficials al Club. Iniciarà la seva desena temporada al Guinardó. Aquest mateix curs rebia l’homenatge pels 200 partits oficials de vermella, i arrencarà el nou curs amb un acumulat de 223 encontres disputats i 17 gols marcats.

 

Eulàlia Aballanet ‘Eule’ (Barcelona, 1996) començarà la seva quarta temporada al Martinenc. Ha viscut al Guinardó el curs de l’ascens des de Primera Catalana i els dos disputats a Preferent. En total ha disputat 57 partits oficials i ha marcat 15 gols.

Laura Jiménez (Barcelona, 1990) s’incorporava al Martinenc fa dos anys. En aquestes dues temporades ha estat peça clau al mig del camp de l’equip, acumulant fins ara 38 partits oficials i 2 gols marcats.

Carla Lara (Badalona, 2002) arribava fa un any al Guinardó. Ha debutat com a amaterur al Guinardó, on disputarà ara la seva segona temporada de vermell. En el seu curs d’estrena ha jugat 23 partits oficials i ha marcat 4 gols.

Noe Barbeta (Barcelona, 1995) viurà la quarta temporada al Martinenc. La central barcelonina, que retornava a l’equip per a la segona fase de Preferent aquest curs, acumula ja 56 partits oficials i 3 gols marcats de vermella.

Erica Ruiz (Barcelona, 2002) iniciarà el segon curs al Martinenc, després d’aterrar a l’equip el passat mes de novembre. La portera ha estat una fixa des que va arribar, alternant la defensa sota pals amb Luisa. Ha disputat fins ara 20 partits oficials amb el Martinenc.

Luisa Ródenas (Barcelona, 1999) iniciarà la seva quarta temporada al Martinenc. La portera va formar part de l’equip que va obtenir l’ascens a Preferent, el 2020, i viurà ara el tercer curs a la categoria. Acumula ja 64 partits oficials amb el Club.

Laura Rossell (Arenys de Munt, 1995) va arribar a l’equip el 2019, viurà la quarta temporada al Martinenc, la tercera a la Preferent Femenina. La jugadora, que es troba recuperant-se d’una lesió greu, suma 48 partits oficials i un gol amb el Martinenc.

Paula de Rull (Barcelona, 1993) és història del Martinenc, i iniciarà la desena temporada a la plantilla. Forma part del grup de jugadores que més anys encadenen al primer equip del Martinenc, amb Jess (Carulla porta tota la vida al Club, però va pujar al primer equip fa menys cursos). De fet, aquesta mateixa temporada va rebre un merescut homenatge, juntament amb Jessica Diéguez, després d’haver superat els 200 partits oficials amb la samarreta vermella. En total ha disputat 213 partits oficials amb el Martinenc, amb 26 gols marcats.

Anna Carulla ‘Caru’ (Barcelona, 1998) és un exemple de compromís amb el Futbol Club Martinenc. Mai ha jugat en un altre club que no sigui el nostre, hi encadena ja 12 anys, sis a les categories de formació i iniciarà a la tardor la sisena temporada al primer equip. Habitual a l’eix de la defensa, en total ha disputat 126 partits oficials amb la samarreta del Martinenc, amb 2 gols marcats.

Bea Tudela (Barcelona, 1988) començarà la seva cinquena temporada al Martinenc. La pivot barcelonina ha estat, un any més, una peça indispensable per al bloc. La ‘7’ vermella ha marcat 49 gols en els 89 partits oficials que ha disputat amb les vermelles.

Júlia López (Barcelona, 1998) iniciarà la seva cinquena temporada al Guinardó. La ràpida atacant barcelonina ha format part del llistat de golejadores de l’equip des que va arribar al Club. En total, ha disputat fins ara 83 partits oficials amb el Martinenc, amb 49 gols marcats.

Continuem fent camí juntes!

#SomMartinenc


Back To Top