Renovacions al Femení del Martinenc per al nou curs | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica en aquest article les jugadores renovades per al nou curs 2021/2022, que formaran part de la plantilla del primer equip femení, en el segon curs de les vermelles a la Preferent Femenina.

El Club ja va comunicar la marxa de la capitana Elena Sánchez, referent en els èxits recents de l’equip. La resta de renovacions anunciades fins ara són les de Luisa Ródenas, Paula Domínguez ‘Domi’, Laura Jiménez, Mireia Estrada, Noe Barbeta, Laia Campà, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Júlia López, Paula de Rull, Iris Amorós, Clàudia Martí, Anna Carulla ‘Caru’, Alba Moreno, Bea Tudela i Jéssica Diéguez ‘Jess’.

Luisa Ródenas (Barcelona, 1999) iniciarà la seva tercera temporada al Martinenc. En els dos cursos en què ha format part de la família vermella s’ha alternat a la porteria amb Alba Moreno, i ha participat en tots els partits oficials, un total de 38 duels fins ara.

Luisa Ródenas s’ha repartit amb Alba els minuts a la porteria | Xavier Carulla – FCM

Paula Domínguez ‘Domi’ (Barcelona, 2001) promocionava al primer equip des del Juvenil fa tot just un any. En el seu debut a Preferent ha destacat amb 14 partits i 3 gols marcats.

Domi ha anotat 3 gols a Preferent aquest curs | Xavier Carulla – FCM

Laura Jiménez (Barcelona, 1990) s’incorporava al Martinenc fa un any. En el seu primer curs de vermella ha estat peça clau en la temporada a Preferent, participant en tots els partits oficials, 17, que ha disputat l’equip.

Laura Jiménez, peça clau aquest curs | Xavier Carulla – FCM

Mireia Estrada (Barcelona, 2001) també pujava al primer equip del Martinenc, com Domi, des del Juvenil el 2020. En el primer curs d’amateur ha jugat 16 partits i ha anotat 4 gols a la Preferent Femenina.

Estrada, al partit al camp de l’AEM | Xavier Carulla – FCM

Noe Barbeta (Barcelona, 1995) viurà la tercera temporada al Martinenc. Ha format part de l’equip en els dos darrers cursos històrics per a l’entitat, sent peça bàsica en les dues campanyes. Aquesta última temporada, la central ha disputat 16 partits i ha marcat dos gols com a vermella.

Noe Barbeta continuarà al Martinenc | Xavier Carulla – FCM

Laia Campà (Barcelona, 2001) iniciarà aquest estiu la segona temporada al primer equip del Martinenc, si bé ja es va formar al Club, abans de tancar etapa formativa a la WSS Barcelona. En aquest curs d’estrena com a amateur ha disputat 14 partits.

Laia Campà, formada a la base, seguirà al Martinenc | Xavier Carulla – FCM

Eulàlia Aballanet ‘Eule’ (Barcelona, 1996) començarà la seva tercera temporada al Martinenc. Ha viscut al Guinardó el curs de l’ascens des de Primera Catalana i el de l’estrena espectacular a Preferent. La mitjapunta barcelonina ha estat peça bàsica aquest curs, en què ha disputat 16 partits i ha marcat 3 gols.

Eule iniciarà el tercer curs al Martinenc | Xavier Carulla – FCM

Laura Rossell (Arenys de Munt, 1995) també va arribar a l’equip el 2019, viurà la tercera temporada al Martinenc, la segona a la Preferent Femenina on ha estat una fixa aquest curs. Rossell ha participat en tots els 17 partits de lliga.

Laura Rossell ha jugat en tots els partits oficials aquest curs | Xavier Carulla – FCM

Júlia López (Barcelona, 1998) iniciarà la seva quarta temporada al Guinardó. La ràpida atacant barcelonina ha format part del pòquer de golejadores de l’equip. Ha participat en tots els partits (17) i ha anotat 9 gols, clau en la trajectòria de l’equip a Preferent Femenina.

Júlia López celebra un gol a Porqueres | Xavier Carulla – FCM

Paula de Rull (Barcelona, 1993) és història del Martinenc, i iniciarà la novena temporada a la plantilla. Forma part del grup de jugadores que més anys encadenen al primer equip del Martinenc, amb Jess (Carulla porta tota la vida al Club, però va pujar al primer equip fa menys cursos). La lateral esquerra ha disputat tots els partits d’aquesta darrera lliga, 17 duels.

Paula de Rull, novena temporada al primer equip | Xavier Carulla – FCM

Iris Amorós (València, 1990) arribava el curs passat al Martinenc per aportar l’experiència que havia guanyat a l’elit, amb pas per la Primera Divisió amb el Llevant, el curs 2009/2010. Iniciarà el segon curs al Guinardó després d’una temporada en què ha participat en 12 partits oficials.

Iris Amorós viurà el segon curs al Martinenc | Xavier Carulla – FCM

Clàudia Martí (Barcelona, 2000) va ser el primer fitxatge per al curs passat, el del debut a Preferent. En la primera temporada al Guinardó ha acabat sent, juntament amb Eulàlia Bertran, la màxima golejadora de l’equip, amb 11 dianes, i ha participat en tots els partits oficials, 17.

Clàudia ha marcat 11 gols aquesta temporada | Xavier Carulla – FCM

Anna Carulla ‘Caru’ (Barcelona, 1998) és un exemple de compromís amb el Futbol Club Martinenc. Mai ha jugat en un altre club que no sigui el nostre, hi encadena ja 11 anys, sis a les categories de formació i iniciarà a la tardor la cinquena temporada al primer equip. Aquest curs, Caru ha disputat 16 partits amb el Martinenc.

Caru, tota una vida al Martinenc | Xavier Carulla – FCM

Alba Moreno (El Masnou, 1995) iniciarà la seva sisena temporada al Guinardó. La portera maresmenca ha estat clau un temporada més per a les vermelles, que han estat l’equip menys golejat de Preferent, amb 16 dianes encaixades en 17 jornades. Alba Moreno ha disputat els 17 partits de lliga aquest curs.

Alba Moreno, un curs més al Guinardó | Xavier Carulla – FCM

Bea Tudela (Barcelona, 1988) començarà la seva quarta temporada al Martinenc. La pivot barcelonina ha estat, un any més, una peça indispensable per al bloc. La ‘7’ vermella ha participat en tots els partits de la temporada, 17, i ha anotat 10 gols, sent clau, de nou, en la pilota aturada.

Bea Tudela continuarà de vermella un any més | Xavier Carulla – FCM

Jéssica Diéguez ‘Jess’ (Barcelona, 1990) és una altra de les històriques de la plantilla: viurà la novena temporada al Martinenc. La lateral barcelonina ha viscut els dos cursos històrics del Femení sent protagonista; aquest curs ha disputat 17 partits.

Jess iniciarà la novena temporada al Guinardó | Xavier Carulla – FCM

En els propers dies comunicarem més novetats de cara a la plantilla del Femení de la temporada vinent.

#SomMartinenc


Back To Top