Primeres renovacions al Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Martinenc comunica aquest dilluns les primeres renovacions a la plantilla del primer equip femení, que aquest curs s’estrenarà a Preferent, màxima categoria catalana, després d’acabar primer a Primera Catalana la passada temporada -interrompuda-.

Davant el repte il·lusionant, les primeres renovacions tenen quelcom de simbòlic. Continuaran a la plantilla les quatre capitanes del curs que ara hem acabat: Elena Sánchez, Alba Moreno, Jessica Diéguez ‘Jess’ i Bea Tudela.

Elena Sánchez (Barcelona, 1990) iniciarà la seva vuitena temporada al Martinenc. La capitana del Femení lluïa el braçal per la igualtat en l’últim partit disputat, a Montcada el 8 de març, precisament (3-4). Passarà a la història com la capitana de l’any de l’estrena a la màxima categoria catalana, la Preferent que estrenarem el curs vinent. Aquesta temporada la defensa central ha disputat 21 partits i ha marcat 5 gols.

Alba Moreno (Masnou, 1995) iniciarà la seva cinquena temporada al Guinardó. La portera maresmenca ha estat clau en la temporada històrica de les vermelles, que a més d’haver acabat líders amb 11 punts de marge sobre el segon han estat el tercer equip menys golejat del grup, amb 29 gols encaixats en 21 jornades. Alba Moreno ha disputat 20 partits de lliga aquest curs.

Jessica Diéguez ‘Jess’ (Barcelona, 1990) és una altra de les històriques de la plantilla: viurà la vuitena temporada al Martinenc, i formarà part de la històrica plantilla que s’estrenarà a Preferent. La lateral barcelonina ha disputat 20 partits i ha marcat dos gols amb el Martinenc aquesta temporada.

 

Bea Tudela (Barcelona, 1988) començarà a la tardor la seva tercera temporada al Martinenc. La pivot barcelonina ha estat una peça indispensable en la consecució de l’ascens. Ha participat en tots els 21 partits de la temporada i ha anotat 13 gols. Bea és bàsica també en la pilota aturada, i ha deixat grans gols de falta aquest curs.

Amb aquestes quatre primeres renovacions comencem a dibuixar com serà el Femení del Martinenc 2020/2021. Una plantilla que se seguirà construïnt a partir d’aquests quatre primers noms.

Porteres: Alba Moreno
Defenses: Elena Sánchez i Jessica Diéguez ‘Jess’
Migcampistes: Bea Tudela
Davanteres:

#SomMartinenc


Back To Top