Empat del Femení en el desplaçament a Cambrils | FC Martinenc
skip to Main Content
CAMBRILS 0 - 0 MARTINENC

Primer desplaçament de la fase de permanència de Preferent. El Martinenc ha viatjat aquest dissabte fins a Cambrils. Les de Guillem Garcia han disputat un matx en què han dominat, però no han pogut marcar i han tornat a casar amb el punt de l’empat. Des del principi, les vermelles han tingut superioritat en el joc, creant ocasions i perill a les tarragonines. De mica en mica, però, les del Guinardó s’han anat trobant més incòmodes i s’han disposat al joc del Cambrils, molt més directe.

Júlia i Delba han tingut algunes de les ocasions més clares del primer temps. Sobretot, un pal de la segona en una acció de córner. També ha destacat Ester, que ha estat una de les jugadores més encertades durant els primers quaranta-cinc minuts de joc. El Cambrils, per la seva banda, no ha creat cap mena de perill a Luisa, a excepció d’una jugada on han acabat generant un pal.

En la represa després del descans, el Cambrils ha començat molt més incisiu. Ben aviat ha tingut dues ocasions claríssimes que Erica, molt ràpida, ha evitat. Al cap de pocs minuts, el Martinenc aconseguia el primer gol del matx, però l’àrbitre l’ha anul·lat per posició no reglamentària. El mateix ha passat, a favor de les tarragonines, pocs minuts més tard.

Els nervis en les vermelles han anat en augment, però la defensa central ha estat sòlida i ha permès que el perill del Cambrils no arribés a ser real. I la jugada més decisiva ha arribat a l’últim minut: Delba no ha sabut aprofitar una acció sola davant de porteria i la victòria s’ha escapat en un no res.

Notes positives del partit: primera porteria a zero de la temporada i l’aniversari de Paula de Rull, que avui ha complert 233 partits amb el Martinenc i ja és una de les jugadores amb més trobades disputades al Club. Per molts més!

Fotografia: Xavi Carulla

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

CAMBRILS: Aina, Paula, Aliset, Zoe, Gemma, Andrea, Núria, Júlia, Maria del Mar, Clàudia González i Soledad. [Ariadna, Leonela, Clara, Clàudia Cárdenas, Maria i Irene]

MARTINENC: Luisa, Caru, Riera, Bea, Juliana, Delba, Martina, Júlia, Carla, Paula i Ester. [Erica (ps), Mireia, Roser, Erica i Iris]

GOLS: 

Back To Top