Paula Bolta, nova migcampista per al Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest dijous el sisè fitxatge per a la plantilla del primer equip Femení, que competirà aquest proper curs a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara, per tercera temporada consecutiva. Es tracta de l’arribada de la mig centre Paula Bolta, de 25 anys, que arriba procedent de la Penya Sant Vicenç dels Horts.

Paula Bolta (Barcelona, 21 de gener de 1997) va jugar, en categories de futbol formatiu, al Pallejà, des d’on va incorporar-se al futbol base del RCD Espanyol, en què va estar tres temporades, amb participació dos cursos al filial blanc-i-blau, entre 2014 i 2016. Va ser llavors quan va retornar al Pallejà, ja al primer equip, durant dos cursos. Aquesta darrera temporada l’ha disputat a la Penya Sant Vicenç dels Horts.

Amb aquest sisè fitxatge anunciat i les 12 renovacions publicades els darrers dies, la plantilla del Femení del Martinenc per al curs 2022/2023 compta ara mateix amb 18 jugadores:

Porteres: Luisa Ródenas i Erica Ruiz
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Maria Riera, Martina Rabassa i Mireia Pérez
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Laura Jiménez Rot, Juliana Restrepo i Paula Bolta
Davanteres: Júlia López, Carla Lara i Ester Ruiz

#SomMartinenc


Back To Top