Nova ensopegada del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip femení del Martinenc no acaba de trobar la regularitat necessària en aquest inici de lliga i en la sisena jornada no va poder encadenar una nova victòria contra el Sant Feliu de Guíxols. Les de de Javier Peris no van sortir amb l’actitud necessària i van veure com el rival, teòricament inferior, els hi complicava molt les coses.

De fet, a la primera meitat, força avorrida, només les locals van inquietar la porteria rival. El primer ensurt va arribar al minut 9, amb un xut al pal, mentre que al 25′, en la segona i última rematada de la primera meitat, va arribar l’1-0. Andrea va sorprendre per dalt la portera Sara en un xut llunyà i va posar les coses molt costa amunt per al Femení del Guinardó.

Això sí, el Martinenc va sortir amb una altra cara després del descans i va buscar l’empat amb més insistència. El joc seguia sent travat i les ocasions força escasses, però tot i això, les visitants van tenir opcions per fer la igualada. Nàdia, per exemple, va tenir un u contra u davant la portera rival però li va faltar l’encert necessari per enviar la pilota al fons de la xarxa, mentre que Jessi va rematar fora en un xut des de dins l’àrea.

Però finalment, a falta de tres minuts pel final, Eulàlia se’n va anar de totes les defensores que li van sortir al pas i va aconseguir l’empat salvant així els mobles pel Martinenc, que la setmana que ve necessita aconseguir sí o sí la victòria contra el filial del Seagull si no vol quedar despenjat de la part alta de la taula.

Som Martinenc!

 

Back To Top