Mireia López, nova jugadora del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest dimecres el tercer fitxatge del primer equip Femení per a la nova temporada 2021/2022, en què l’equip competirà per segon curs consecutiu a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara.

Es tracta de la defensa central de 19 anys Mireia López.

Mireia López Dolz (Barcelona, 7 de juny de 2002) és una defensa central formada al Guinardó. Va jugar al Martinenc a l’Aleví, l’Infantil i en el primer any del Cadet/Juvenil. El 2017 deixava el Club per jugar a la WSS Barcelona, on culminava la seva etapa formativa (un any al Cadet/Juvenil i dos, entre 2018 i l’aturada per la pandèmia, el 2020, al Juvenil).

El curs passat no competia en cap equip i, per tant, serà amb el Futbol Club Martinenc amb qui s’estrenarà al futbol amateur.

Miriea López Dolz, tercer reforç per al Martinenc 21/22 | FCM

Amb aquest reforç, la plantilla del Femení del Martinenc compta amb 20 jugadores:

Porteres: Alba Moreno i Luisa Ródenas
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Laia Campà, Iris Amorós i Mireia López
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Paula Domínguez ‘Domi’, Laura Jiménez Rot i Hanna Preuss
Davanteres: Clàudia Martí, Eulàlia Bertran, Júlia López, Mireia Estrada i Carla Lara

El Femení inicia la nova temporada a Preferent aquest cap de setmana. Diumenge (19 de setembre) a les 17h debuta al camp de la PBB La Roca.

#SomMartinenc


Back To Top