Més renovacions al Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Martinenc comunica aquest dimecres quatre noves renovacions a la plantilla del primer equip femení, que aquest curs s’estrenarà a Preferent, màxima categoria catalana, després d’acabar primer a Primera Catalana la passada temporada -interrompuda-.

Després d’anunciar la renovació de les quatre capitanes i el fitxatge de la davantera Clàudia Martí, continuaran al primer equip també Eulàlia Bertran, Júlia López, Noe Barbeta i Eulàlia Aballanet ‘Eule’.

Eulàlia Bertran (Barcelona, 1987) iniciarà la seva sisena temporada al Martinenc. Davantera de referència, ha estat clau aquest curs per al lideratge i posterior ascens de l’equip a Preferent. Eulàlia ha disputat 20 partits i ha marcat 21 gols, sent la segona màxima golejadora del grup 2 de Primera Catalana.

Júlia López (Barcelona, 1998) iniciarà la seva tercera temporada al Guinardó. La ràpida atacant barcelonina ha destacat també per la seva faceta anotadora, sent la segona golejadora de l’equip, per darrere d’Eulàlia. Ha jugat 21 partits (tots els que s’han disputat en aquesta lliga) i ha marcat 17 gols, sent la quarta màxima golejadora del grup.

Noe Barbeta (Barcelona, 1995) viurà la segona temporada al Martinenc. En el seu immillorable curs d’estrena al Guinardó -amb domini de l’equip a la categoria i històric ascens a Preferent-, la central ha disputat 21 partits i ha marcat un gol com a vermella.

Eulàlia Aballanet ‘Eule’ (Barcelona, 1996) començarà a la tardor la seva segona temporada al Martinenc. La mitjapunta barcelonina ha estat peça bàsica aquest curs, en què ha disputat 17 partits i ha marcat 6 gols, que han servit per contribuir a un any de somni, culminat amb l’ascens a Preferent.

Amb aquestes quatre noves renovacions i el fitxatge de Clàudia Martí anunciat aquest dimarts, el Femení del Martinenc 2020/2021 compta ja amb nou noms confirmats.

Porteres: Alba Moreno
Defenses: Elena Sánchez, Jessica Diéguez ‘Jess’ i Noe Barbeta
Migcampistes: Bea Tudela i Eulàlia Aballanet ‘Eule’
Davanteres: Clàudia Martí, Eulàlia Bertran i Júlia López

#SomMartinenc


Back To Top