Laura Jiménez Rot s'incorpora al Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Martinenc comunica aquest dimarts una incorporació a la plantilla del primer equip femení, que aquest curs s’estrenarà a Preferent. Es tracta de Laura Jiménez Rot, migcampista de 30 anys, xxx.

Laura Jiménez Rot (Barcelona, 1990) ha jugat fins ara en dos únics equips, tots dos de l’Hospitalet. En la seva etapa amateur ha passat per la Fundació Hospitalet Atlétic i pel Centre d’Esports l’Hospitalet, conjunt des del qual s’incorpora ara al Martinenc. Ja fa setmanes que s’entrena amb la plantilla del primer equip femení i, de fet, ha participat als tres amistosos que ha disputat fins ara l’equip, davant l’Europa juvenil, el Can Parellada i el primer equip de l’Europa.

Amb aquesta incorporació, el Femení del Martinenc 2020/2021 compta amb vint-i-un noms confirmats: amb 13 continuïtats, 6 fitxatges i 2 jugadores promocionades del Juvenil.

Porteres: Alba Moreno i Luisa Ródenas
Defenses: Elena Sánchez, Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Carla Hernández, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Laia Campà i Iris Amorós
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Paula Domínguez ‘Domi’, Laura Falces i Laura Jiménez Rot
Davanteres: Clàudia Martí, Eulàlia Bertran, Júlia López, Jennifer Herrera ‘Jenny’ i Mireia Estrada

El Femení encara les últimes dues setmanes de preparació abans de debutar a la lliga de Preferent, el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, a Manlleu.

#SomMartinenc


Back To Top