Les juvenils Domi i Mireia pugen al primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Martinenc comunica aquest dimecres dues incorporacions a la plantilla del primer equip femení, que aquest curs s’estrenarà a Preferent. No són fitxatges externs, sinó dues jugadores que promocionaran del juvenil al primer equip. Es tracta de Paula Domínguez ‘Domi’ i de Mireia Estrada.

Paula Domínguez ‘Domi’ (Barcelona, 2001) s’estrenarà com a jugadora de ple dret del primer equip, si bé aquest curs ha combinat el Juvenil amb els partits a Primera Catalana. De fet, la migcampista barcelonina ha jugat ja 15 partits i ha marcat un gol amb el primer equip. Amb el Juvenil ha disputat 14 partits i ha anotat 6 gols.

Mireia Estrada (Barcelona, 2001) també ha debutat ja amb el primer equip, en un total de 7 partits aquesta temporada. Ara l’extrem barcelonina formarà part oficialment de la primera plantilla. En aquest últim curs amb el Juvenil ha disputat 10 partits i ha marcat 11 gols.

Amb aquestes dues incorporacions, els tres fitxatges i les tretze renovacions anunciades, el Femení del Martinenc 2020/2021 compta ja amb divuit noms confirmats.

Porteres: Alba Moreno i Luisa Ródenas
Defenses: Elena Sánchez, Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Carla Hernández, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull i Laia Campà
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell i Paula Domínguez ‘Domi’
Davanteres: Clàudia Martí, Eulàlia Bertran, Júlia López, Jennifer Herrera ‘Jenny’ i Mireia Estrada

#SomMartinenc


Back To Top