Juliana Restrepo, reforç per a l'atac del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest divendres el segon fitxatge per a la plantilla del primer equip Femení, que competirà aquest proper curs a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara, per tercera temporada consecutiva. Es tracta de l’arribada de la migcampista ofensiva, que també pot actuar d’extrem, Juliana Restrepo, de 23 anys, que fins al 2020 va jugar en diversos equips colombians, el seu país d’origen, i que arriba procedent del Terrassa.

Juliana Restrepo (Medellín, Colòmbia, 16 de febrer de 1999) va començar a jugar a futbol al futbol base de l’Atlético Nacional, competint a la lliga antioquenya i arribant a formar part de la selecció de Medellín a partir del 2017. Dos anys després, el 2019, s’estrenava a la Liga Águila professional femenina colombiana, i el 2020 disputava la lliga femenina Betplay Dimayor amb el club de tota la seva vida, l’Atlético Nacional. Aquests últims mesos ha jugat precisament a Preferent, al Terrassa.

Al Martinenc viurà la seva segona experiència futbolística a Catalunya, on viu des de fa uns mesos.

Amb aquest segon fitxatge anunciat i les 12 renovacions publicades els darrers dies, la plantilla del Femení del Martinenc per al curs 2022/2023 compta ara mateix amb 14 jugadores:

Porteres: Luisa Ródenas i Erica Ruiz
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull i Maria Riera
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Laura Jiménez Rot i Juliana Restrepo
Davanteres: Júlia López i Carla Lara

#SomMartinenc


Back To Top