Isidro Ruiz, nou entrenador del Filial Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc comunica aquest dilluns l’arribada d’Isidro Ruiz, de 53 anys, i gran coneixedor del nostre Club, com a nou entrenador del Filial Femení, que competirà un curs més a la Segona Catalana.

Isidro Ruiz (Barcelona, 21 del setembre del 1968), és un home de futbol. Nascut i arrelat al Guinardó -és considera un home del carrer Sant Quintí- va començar a jugar a futbol en diversos equips del barri, com l’Ercilla, el mateix Martinenc o el Conca -filial del Club fa uns anys-. Titulat amb el nivell III Nacional, ha exercit d’entrenador també al mateix Martinenc, amb dues experiències al Juvenil A Masculí, els primers anys d’aquest segle, i fins i tot assumint la banqueta del primer equip masculí de manera interina.

De fet, va començar carrera d’entrenador fa 20 anys, a la PB Barcino. En la seva trajectòria entrenant equips masculins destaquen també els seus passos per l’EF Guinardó-Sagrada Família, la Guineueta, el Santa Eulàlia, el Sant Gabriel, el CE l’Hospitalet, la UDA Gramenet o el Marianao Poblet.

Es va estrenar en una banqueta femenina a la PBB Viladecans, absorbida després pel Viladecans, on va continuar entrenant, per passar també pel Sabadell i el Fontsanta-Fatjó, on ha estat entrenant fins ara, aquest darrer curs al Filial.

Isidro Ruiz, nou tècnic del Filial Femení | FCM

Si bé la pretemporada s’iniciarà a principis de setembre, i la configuració de la plantilla encara és en marxa, Ruiz té clar quin ha de ser l’objectiu de l’equip aquest proper curs. “Volem continuar fent créixer els equips femenins al Club”, sense defugir tabús: “cal intentar pujar de categoria, per escurçar el salt entre el primer equip i el filial, un pas que també afectaria positivament a la base”, conclou Ruiz.

Ruiz agafa les regnes d’Alejandro Cubaró, tècnic del Filial Femení aquests darrers cursos, a qui el Club vol agrair l’entrega i l’esforç en la direcció de l’equip. Cubaró continuarà formant part de l’staff tècnic del primer equip femení. Com a segon entrenador, Isidro Ruiz comptarà amb Ricardo Moreno, també segon de Cubaró aquest darrer curs.

Ricardo Moreno continuarà sent segon entrenador | FCM

El retorn d’Isidro Ruiz al Club farà coincidir el nou tècnic del Filial amb la seva filla Erica, portera del primer equip femení.

El Futbol Club Martinenc desitja a Isidro Ruiz, al seu cos tècnic i a les jugadores que acabin formant part de la plantilla del Filial Femení tota la sort i tots els encerts per al nou curs.

#SomMartinenc


Back To Top