Hanna Preuss i Carla Lara, primers fitxatges del Femení 21/22 | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest diumenge els dos primers reforços del primer equip Femení per a la nova temporada 2021/2022, en què l’equip competirà per segon curs consecutiu a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara.

Es tracta de la migcampista alemanya Hanna Charlotte Preuss i de la davantera badalonina Carla Lara Sánchez, que ja estan fent pretemporada amb l’equip i que participaven aquest dissabte al primer amistós de pretemporada.

Hanna Charlotte Preuss (Duisburg, 23 de maig de 2000) és una migcampista alemanya de 21 anys que ha arribat a Catalunya aquest estiu per estudis. L’última temporada la passava a Holanda, jugant al DBSV Red Socks de Maastricht. S’incorpora al Martinenc, amb qui ja iniciava la pretemporada el 16 d’agost.

Hanna Preuss, nova jugadora del Martinenc | FCM

Carla Lara (Badalona, 18 d’abril de 2002) és una davantera badalonina de 19 anys que s’estrenarà com a futbolista amateur al Guinardó. El seu últim curs al futbol formatiu l’ha passat a l’Europa juvenil.

La davantera Carla Lara arriba de l’Europa juvenil | FCM

Amb aquests dos reforços, la plantilla del Femení del Martinenc compta ara amb 19 noms confirmats:

Porteres: Alba Moreno i Luisa Ródenas
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Laia Campà i Iris Amorós
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Paula Domínguez ‘Domi’, Laura Jiménez Rot i Hanna Preuss
Davanteres: Clàudia Martí, Eulàlia Bertran, Júlia López, Mireia Estrada i Carla Lara

En els propers dies s’aniran definint més novetats per al Femení, que inicia la nova temporada a Preferent el cap de setmana del 18 i 19 de setembre.

#SomMartinenc


Back To Top