Guillem García renova al capdavant del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Martinenc anuncia aquest dimecres la renovació del tècnic del primer equip femení de futbol, Guillem García, per a la temporada vinent, independentment de la categoria en què competeixi. García, un home de la casa, 12 anys entrenant al Club, ha valorat la renovació a les xarxes socials del Club:

L’acord per la continuïtat del tècnic arriba després d’una temporada (interrompuda amb la cancel·lació de les competicions) que estava sent de somni: el Femení liderava amb mà de ferro el grup 2 de la Primera Catalana, amb 11 punts més que el segon classificat quan quedaven nou jornades per la conclusió, amb 17 victòries en 21 partits, només dues derrotes i una espectacular ratxa, entre setembre i febrer, de 17 partits consecutius sense perdre. L’equip ha estat, a més, el màxim golejador del grup i el tercer menys golejat.

Un lideratge en el moment de la cancel·lació de les competicions que deixa el Femení a l’expectativa de la decisió de la Federació Catalana de Futbol sobre el futur de les lligues. De decidir-se que l’ascens fos per als campions de grup, el Martinenc competiria el curs vinent a la Preferent Femenina, el quart esglaó estatal de les competicions femenines de futbol.

Guillem García va agafar les regnes del primer equip Femení els últims dos partits de la temporada passada. En total, com a màxim responsable de l’equip, ha dirigit el Martinenc en 23 partits, amb un balanç de 18 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Guillem Garcia continuarà a la banqueta | Xavier Carulla

Guillem Garcia continuarà a la banqueta | Xavier Carulla

Un home de club
Guillem Garcia fa 12 anys que entrena al Futbol Club Martinenc, on també va viure una etapa de jugador, amb pas pel primer equip, en una carrera de futbolista en què va passar també per clubs com el Premià, el Vilassar de Dalt o el Júpiter.

El 2009, en ple curs 2008/2009, iniciava la seva etapa com a entrenador, amb el Juvenil B del Càstic, llavors filial del Martinenc. El curs següent dirigia el Juvenil C del Club, passava tres cursos pel Cadet A i retornava als juvenils tot seguit, amb una temporada al Juvenil B i tres cursos amb el Juvenil A, amb el qual ascendia de Segona a Preferent. El seu debut com a tècnic d’un amateur va ser amb el filial del Martinenc, pas previ a agafar la responsabilitat de dirigir el primer equp femení.

Per al seu segon curs sencer al capdavant de l’equip, Guillem García comptarà a l’staff amb Alejandro Cubaró de segon, com aquest any, i amb Sergi Torres d’auxiliar.

Un cop comunicada la continuïtat del màxim responsable del primer equip femení, i a l’espera òbviament del futur federatiu, per conéixer si es competirà a Primera Catalana o a Preferent, les properes setmanes s’anirà configurant la plantilla del Femení del Martinenc 2020/2021.

Guillem, cos tècnic, i a totes les jugadores que integrin el Femení el curs vinent: molta sort i molts encerts!

#SomMartinenc


Back To Top