Guillem Garcia continuarà al capdavant del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Futbol Club Martinenc fa oficial aquest dimarts la renovació del tècnic del primer equip femení, Guillem Garcia, per a la nova temporada 2021/2022. Aquesta continuïtat referma la confiança en Garcia, un home de club, que fa 13 anys que entrena al Martinenc, i que iniciarà la seva tercera temporada completa dirigint el Femení.

Guillem Garcia (Barcelona, 1985) va agafar les regnes del primer equip Femení els últims dos partits de la temporada 2018/2019, quan competia a Primera Catalana. El curs següent va ser històric: en l’any aturat per la cancel·lació de les competicions, el Martinenc va liderar amb mà de ferro el grup 2 de la categoria i va assolir un merescudíssim ascens a Preferent, el sostre històric per al Femení del Club. L’estiu passat s’afrontava amb barreja d’il·lusió i ambició, davant el debut a Preferent. Una estrena iniciada l’octubre de 2020, aturada uns mesos… i represa amb uns resultats espectaculars: l’equip ha acabat segon, només per darrere del Fontsanta-Fatjó, campió i ascendit, i ha tancat el curs enllaçant 13 jornades sense perdre, amb cinc victòries consecutives per acabar la lliga.

En total, com a màxim responsable de l’equip, Guillem Garcia ha dirigit el Femení del Martinenc en 40 partits, amb un balanç de 30 victòries, 5 empats i 5 derrotes.

El tècnic, durant un partit d’aquest curs | Xavier Carulla – FCM

Un home de club
Guillem Garcia fa 13 anys que entrena al Futbol Club Martinenc, on també va viure una etapa de jugador, amb pas pel primer equip, en una carrera de futbolista en què va passar també per clubs com el Premià, el Vilassar de Dalt o el Júpiter.

En ple curs 2008/2009 iniciava la seva etapa com a entrenador, amb el Juvenil B del Càstic, llavors filial del Martinenc. El curs següent dirigia el Juvenil C del Club, passava tres cursos pel Cadet A i retornava als juvenils tot seguit, amb una temporada al Juvenil B i tres cursos amb el Juvenil A, amb el qual ascendia de Segona a Preferent. El seu debut com a tècnic d’un amateur va ser amb el filial del Martinenc, pas previ a agafar la responsabilitat de dirigir el primer equp femení.

Per al seu tercer curs sencer al capdavant de l’equip, Guillem Garcia comptarà a l’staff amb Alejandro Cubaró de segon, com aquest any, i amb Sergi Torres com a auxiliar i entrenador de porteres.

Guillem Garcia, dirigint el Femení aquest curs | Xavier Carulla – FCM

Un cop comunicada la continuïtat del màxim responsable del primer equip femení, durant les properes setmanes s’anirà configurant la plantilla del Femení del Martinenc 2021/2022, en el segon curs a Preferent Femenina.

Guillem, cos tècnic, i a totes les jugadores que integrin el Femení el curs vinent: molta sort i molts encerts!

#SomMartinenc


Back To Top