Guillem Garcia continuarà a la banqueta del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Futbol Club Martinenc fa oficial aquest dimarts la renovació del tècnic del primer equip femení, Guillem Garcia, per a la nova temporada 2022/2023. Aquesta continuïtat referma un any més la confiança en Garcia, un home de club, que fa 14 anys que entrena al Martinenc, i que iniciarà la seva quarta temporada completa dirigint el Femení.

Guillem Garcia (Barcelona, 1985) va agafar les regnes del primer equip Femení els últims dos partits de la temporada 2018/2019, quan competia a Primera Catalana. El curs següent va ser històric: en l’any aturat per la cancel·lació de les competicions, el Martinenc va liderar amb mà de ferro el grup 2 de la categoria i va assolir un merescudíssim ascens a Preferent, el sostre històric per al Femení del Club. L’octubre de 2020 es produïa el debut, tot i que la temporada s’aturava uns mesos… i es reprenia amb uns resultats espectaculars: l’equip acabava segon. En el segon curs a Preferent, les vermelles acabaven en zona mitjana a la primera fase i guanyaven el seu grup de permanència (amb 16 punts de 18 possibles), segellant la continuïtat a la categoria per al proper curs 2022/2023.

En total, com a màxim responsable de l’equip, Guillem Garcia ha dirigit el Femení del Martinenc en 67 partits, amb un balanç de 42 victòries, 12 empats i 13 derrotes.

Guillem Garcia va assumir la banqueta vermella fa tres anys | Xavier Carulla – FCM

Un home de club
Guillem Garcia fa 14 anys que entrena al Futbol Club Martinenc, on també va viure una etapa de jugador, amb pas pel primer equip, en una carrera de futbolista en què va passar també per clubs com el Premià, el Vilassar de Dalt o el Júpiter.

En ple curs 2008/2009 iniciava la seva etapa com a entrenador, amb el Juvenil B del Càstic, llavors filial del Martinenc. El curs següent dirigia el Juvenil C del Club, passava tres cursos pel Cadet A i retornava als juvenils tot seguit, amb una temporada al Juvenil B i tres cursos amb el Juvenil A, amb el qual ascendia de Segona a Preferent. El seu debut com a tècnic d’un amateur va ser amb el Filial Masculí, pas previ a agafar la responsabilitat de dirigir el primer equip femení.

Per al seu quart curs sencer al capdavant de l’equip, Guillem Garcia comptarà a l’staff amb Alejandro Cubaró, que continuarà com a segon, amb Sergi Torres com a auxiliar, amb Uri Teruel de fisioterapeuta i amb Enrique Pla de delegat.

Garcia dirigirà el Martinenc en el seu tercer curs a Preferent | Xavier Carulla – FCM

Un cop comunicada la continuïtat del màxim responsable del primer equip femení, durant les properes setmanes s’anirà configurant la plantilla del Femení del Martinenc 2022/2023, en el tercer curs a Preferent Femenina.

Guillem, cos tècnic, i a totes les jugadores que integrin el Femení el curs vinent: continuem fent camí junts. Molta sort i molts encerts!

#SomMartinenc


Back To Top