Golejada i lideratge pel Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

Contundent victòria del Femení que, gràcies als tres punts i a la resta de resultats del grup, permet l’equip situar-se en la primera posició de la classificació. Les de Raúl Giménez van saber llegir molt bé el partit i van ser infinitament superiors al seu rival que, tot i això, mai va perdre la cara al partit i va aconseguir perforar la porteria d’Alba en dues ocasions.

Només començar, al minut 7 Bea va obrir la caixa dels trons amb el primer gol del vespre i a partir d’aquell moment el Martinenc es va mostrar imparable en atac. La Guineueta intentava pressionar el rival situant la defensa molt avançada, però les locals van interpretar molt bé la situació i abans del minut 22 ja van deixar el partit vist per a sentència amb tres dianes més. Nàdia, Eulàlia i Paula van situar el 4-0 en el marcador i, a pesar que les de Nou Barris van retallar distàncies abans del descans, el conjunt del Guinardó va poder viure molt tranquil el que quedava de partit.

I això que, en un intent a la desesperada, la Guine va sortir després del descans amb quatre davanteres per mirar de capgirar un marcador ja massa advers. Però de nou, amb tranquil·litat i intel·ligència, el Martinenc va saber llegir molt bé on estaven els avantatges i es va fer un fart de fer mal a la defensa visitants a través de ràpids contracops. Així, a pesar del gol visitant, el Martinenc va anar perforant la porteria rival fins arribar al 10-2 final, que deixa l’equip vermell en la posició més alta de la taula. Jessi, Nàdia, Eulàlia, Elena, Alda i Rachele van ser les autores dels sis gols locals en la segona meitat.

Som Martinenc!

Back To Top