Golejada del Filial Femení per tancar l'any | FC Martinenc skip to Main Content
MARTINENC B 19 - 0 NACIONAL DE BARCELONA

Segon triomf consecutiu, golejada amb majúscules, per al Filial Femení, que tanca el 2021 amb un triomf claríssim (19-0) davant el cuer del grup 4 de Segona Catalana, el Nacional de Barcelona.

Onze inicial en el triomf contra el Nacional | FCM

Fins a set futbolistes vermelles veien porteria. Als primers deu minuts el Martienc ja dominava amb claredat (4-0), amb les dianes d’Emma Torrellas, Alba López, Eva Calderero i Mar Boladeras. L’equip continuava intens i queien més gols: Alba López i un doblet d’Alba Morales situaven el 7 a 0 a la mitja hora de joc. I als deu minuts abans del descans, van caure set gols més: repetien Eva, Emma, Alba López i Alba Morales, i Mar Boladeras marcava tres gols en tres minuts.

El 14 a 0 del descans precedia una segona part més tranquil·la. Juve anotava el quinzè gol vermell, Paula Licona signava un hat-trick a l’equador de la represa i Eva Calderero tancava la golejada.

Pluja de gols per tancar l’any | FCM

Més enllà del triomf clar, el segon consecutiu, que consolida les vermelles a la zona mitjana del grup (són setenes, a dos punts de la cinquena plaça), cal destacar el debut com a amateur de Queralt Planas, del Juvenil C. Una mostra de l’aposta per la base, que ha de tenir continuïtat el 2022.

El proper partit serà el primer de 2022, previst per al cap de setmana del 8 i 9 de gener, al camp del Pujadas.

Gran feina, descanseu i continuarem, EQUIP!

#SomMartinenc

FITXA TÈCNICA

MARTINENC B: Amanda, Paula, Mar, Laura, Núria, Judit, Alba López, Alba Morales, Joana, Eva i Emma. També jugaven Èlia, Juve, Queralt, Marina i Eira.

GOLS:1-0, Emma (2′); 2-0, Alba López (5′); 3-0, Eva (8′); 4-0, Mar (9′); 5-0, Alba López (13′); 6-0, Alba Morales (14′); 7-0, Alba Morales (22′); 8-0, Eva (31′); 9-0, Emma (32′); 10-0, Alba Morales (34′); 11-0, ALba López (35′); 12-0, Mar (37′); 13-0, Mar (39′); 14-0, Mar (40′); 15-0, Juve (58′); 16-0, Paula (71′); 17-0, Paula (75′); 18-0, Paula (80′); 19-0, Eva (81′).