Femení: una temporada de notable | FC Martinenc
skip to Main Content

El primer equip Femení va ser dels primers conjunts en acabar la competició i ara és hora de fer-ne balanç. Les del Guinardó han fet una bona temporada, sempre entre els primers classificats, tot i que al final s’han quedat a les portes del gran objectiu del curs: classificar-se per la Copa Catalunya.

Ha estat un curs d’estrenes: el Martinenc debutava en el grup 3 en la primera temporada de Javi Peris a la banqueta. I el Femení ha seguit la línia dels últims anys en què l’equip s’ha mogut sempre en la zona alta. Tot i això, la irregularitat ha estat el principal hàndicap del conjunt vermell: les de Javi Peris han encadenat ratxes de vàries victòries seguides, però un mal inici de curs i, sobretot, un principi de 2018 desastrós les han condemnat a quedar-se sense la tercera posició.

Així, tot i no repetir la classificació per la Copa Catalunya de la temporada passada –el Martinenc s’ha quedat a dos punts del Palautordera, el tercer classificat–, la temporada es pot qualificar de positiva. L’equip ha demostrat que segueix creixent i que està preparat per l’any que ve tornar a lluitar per les posicions capdavanteres. De fet, enguany ha aconseguit sumar 10 punts dels 18 contra els primers classificats, i segurament han estat les ensopegades contra rivals de la zona baixa de la taula les que no han permès a l’equip assaltar el tercer lloc.

Felicitar així, doncs, a totes les jugadores i al cos tècnic encapçalat per Javi Peris, que per motius personals no continuarà com a entrenador la propera temporada. Agrair tota la feina feta i el compromís i desitjar-li molta sort en futurs projectes.

Som Martinenc!

Back To Top