El Femení no pot amb el segon classificat | FC Martinenc
skip to Main Content

El Femení no va poder superar el Palautordera en una jornada clau per al conjunt vermell si volia apropar-se a les primeres posicions. Els de Raúl Giménez van acabar caient davant el segon classificat –que serà líder si venç en un dels dos partits que té pendent– per culpa d’un gol a les acaballes de cada part.

Conscients que era un duel clau per no despenjar-se de la lluita pel títol i per les posicions que donen accés a jugar la Copa Catalunya, el Martinenc va sortir disposat a controlar el partit i anar a per totes. Davant, però, hi tenia un dels millors equips del campionat que no li va posar les coses gens fàcils a les del Guinardó: ben assentat al darrere, el Palautordera es va mostrar molt segur en defensa al llarg de tot el partit. I quan el Martinenc va aconseguir superar l’entramat defensiu visitant, va aparèixer la falta d’encert i de contundència en els últims metres –la gran assignatura pendent de l’equip en aquesta primera volta de curs– per evitar que el marcador es mogués. Les del Vallès Oriental, per la seva banda, van arribar menys, però van trobar el premi en el darrer minut del primer temps per mitjà de Carla (44’).

A la represa, el guió del partit no va canviar gaire i la igualtat entre dos bons equips va seguir al llarg també dels segons 45 minuts. Les del Guinardó necessitaven un gol per almenys no sortir de buit del partit, però aquest no va arribar. I altre cop en el tram final, el Palautordera va donar l’estocada final per sentenciar el matx amb el 0-2 definitiu.

Som Martinenc!

Back To Top