Ester Ruiz, reforç per a la defensa del Femení | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc anuncia aquest dijous el cinquè fitxatge per a la plantilla del primer equip Femení, que competirà aquest proper curs a la Preferent Femenina, el seu sostre històric fins ara, per tercera temporada consecutiva. Es tracta de l’arribada de la defensa Ester Ruiz, de 17 anys, que arriba procedent del Fontsanta-Fatjó, i que també pot actuar de davantera. Ruiz és germana de la portera del Femení, Erica, i filla d’Isidro Ruiz, entrenador del Filial Femení a partir d’aquest proper curs.

Ester Ruiz (Barcelona, 22 de gener de 2005) va començar a jugar a futbol a les categories inferiors del Viladecans, club en què va competir durant tres temporades. D’aquí va passar al futbol base del RCD Espanyol, on va jugar en categoria Aleví, per marxar, un cop arribada a l’etapa Infantil, al Fontsanta-Fatjó, club en què ha estat jugant les darreres cinc temporades.

Ester Ruiz, nou reforç per al Femení | FCM

Amb aquest cinquè fitxatge anunciat i les 12 renovacions publicades els darrers dies, la plantilla del Femení del Martinenc per al curs 2022/2023 compta ara mateix amb 17 jugadores:

Porteres: Luisa Ródenas i Erica Ruiz
Defenses: Jessica Diéguez ‘Jess’, Noe Barbeta, Anna Carulla ‘Caru’, Paula de Rull, Maria Riera, Martina Rabassa i Mireia Pérez
Migcampistes: Bea Tudela, Eulàlia Aballanet ‘Eule’, Laura Rossell, Laura Jiménez Rot i Juliana Restrepo
Davanteres: Júlia López, Carla Lara i Ester Ruiz

#SomMartinenc


Back To Top